Tom și Jerry Marea aventură – Tom and Jerry’s Giant Adventure (2013) DUBLAT Online

Regia: Spike Brandt , Tony Cervone
Actori: Jacob Bertrand, Garrison Keillor, Thomas F. Wilson, Joe Alaskey
Anul: 2013
Gen: Familie, Comedie, Animatie, Dublate
Durata: 57 minute
IMDB: 5.9

loading...

In acest all-nou film originale, Tom si Jerry sunt printre ultimele animalele care trăiesc în Storybook Town, o zână inspirat poveste parc tematic „în cazul în care visele devin realitate, daca te cred.” Young Jack este disperata de a salva parcul din mâinile de un miliardar lacom, stabilind cu loiali a șoarecele și pisica prietenii săi să-și vândă vaca lui premiu pentru … unele fasole magie in Tom și Jerry Marea aventură ?! Ceea ce urmează este o calatorie un vrej de fasole într-o țară magică condusă de un gigant masiv medie și de foame, și acasă la distracție, băieți ireal ca Droopy, Spike și chiar o gasca de aur! Tom si Jerry va pune capăt dispută lor blană suficient de mult timp pentru a salva Storybook Town? Nu aveți nevoie să doresc pe o stea. Alăturați-vă Tom si Jerry pe aventura lor uimitoare și de a afla!

Tom și Jerry Marea aventură este regizat de Spike Brandt și Tony Cervone și include talentele vocale ale lui Tom Wilson, Garrison Keillor, Paul Reubens, Grey DeLisle, Jacob Bertrand și mai mult. Acest nou film plaseaza celebrul echipa a șoarecele și pisica în Storybook Town în cazul în care aveți pentru a ajuta tineri Jack ajuta pe mama sa, astfel atracție și casa lor nu se recuperate de acest miliardar lacom și intimidare și acest lucru este cel mai nou, atunci când începe aventura lor.

Jack, impreuna cu Tom si Jerry capul off pe aventura lor și să respecte cu unele personaje noi, precum și unele chipuri familiare vechi în toate-noi roluri, Droopy, Spike și alții toți facă apariția în acest film Tom și Jerry Marea aventură în cazul în care acest lucru vrej de fasole care duce la un oraș nou și o față off cu un alt gigant lacom. Ceea ce trebuie sa faci este într-un fel a opri acest gigant de agresiune localnicii care au rămas fără valoare și comori să-i dea. În cele din urmă reușesc și bate gigant astfel încât toată lumea poate trăi în pace și fără teama de ce se va întâmpla în continuare. Acum, când Jack și prietenii săi a reveni la Storybrook Town folosește ceea ce a învățat în aventura sa recentă pentru a ajuta mama sa să păstreze casa lor de la miliardarul lacomi care vrea să-l reintre în posesia. În schimb, a doua zi este salvat, iar parcul crește în ceva mult mai mare și mai bine, împreună cu participarea sa.

Ambalajul vine cu un capac alunecare foarte frumos, care oferă unele lucrări de artă rece ridicat. Partea din spate include detalii de film și unele fotografii din film. Noțiuni de bază pentru animație, acest nou film Tom și Jerry Marea aventură mi-a amintit de old school Tom si Jerry desene animate si a simtit ca un episod vechi, doar o versiune extinsă. Acest lucru este usor cel mai bun Tom si Jerry aventura într-o lungă perioadă de timp și într-adevăr am bucurat, de la animație superb si culori pentru umorul și chiar unele actori familiare de creditare vocile lor pentru caracterele.