Tom Clancy’s the Division Agent Origins (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Devin Graham, Adrian Picardi
Actori: Matt Lynch, Sasha Andreev, Amanda Day
Anul: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ubisoft este echipa cu creatori YouTube pe bază de a dezvolta “Agent Origini”, un film de scurt metraj despre jocul lor viitoare “Tom Clancy’s the Division Agent Origins”.

Produs de Coridorul Digital, în colaborare cu alte talente RocketJump și devinsupertramp YouTube, “Agent Origins” va spune backstory a patru agenți “divizare” din joc. Scurtmetrajul va fi lansat sub forma a patru episoade separate – una pe fiecare din canal creatori YouTube “și unul pe canalul Ubisoft – si debuta în ansamblul său, la Amazon Prime video instantanee on 19 ianuarie

loading...

Folosind YouTube talent pentru a ajuta la noutățile construi pentru medii viitoare este o tendință rapid în creștere. Prin colaborarea cu un YouTuber, companiile pot pune conținutul lor de promovare și suplimentare in fata o bază de fani stabilit.

“Căutăm diferite modalități de a aduce jocurile noastre la viață și să se scufunde publicul nostru în povestea jocului,” Ann Hamilton, reprezentantul marca Ubisoft, a spus. “Am lucrat cu utilizatori YouTube în trecut pentru a crea conținut mai scurt inspirat de poveștile noastre și când ne-am uitat la povestea pentru” Divizia “ne-am gândit că s-ar potrivi pentru o formă mai mult timp.”

Aceasta poveste Tom Clancy’s the Division Agent Origins formă mai era condusă de Coridorul Digital, condusă de fondator directori Nikolas Pueringer și Sam Gorski, care a lucrat cu Ubisoft în trecut. Trucul a fost de fiecare scurtă a trebuit să se simtă un pic diferit și un pic adaptate pentru publicul canalului pe care a fost premiera.

“Am luat această lume joc și a încercat să facă o piesă diferită și fiecare într-un alt gen”, a declarat Gorski. “În acest fel toate sunt povestind din aceeași lume, dar ei sunt diferite tellings și stiluri diferite, care se potrivesc cu canalele vor fi posta mai departe.”

Ubisoft a lucrat cu aceste YouTubers înainte in filme online Tom Clancy’s the Division Agent Origins, dar Hamilton spus ca au fost, de asemenea, în căutarea de a-l aduce la un public mai larg. Care este în cazul Amazon Prime vine in.

“Ne-am gândit” ce este cel mai bun mod de a ajunge noi categorii de public? “Și în cazul în care sunt într-adevăr oameni flocking pentru divertisment astăzi”, a spus Hamilton. “Din filmul servicii de streaming, Amazon Prime este un furnizor de servicii de top. Este o premieră pentru Ubisoft de a face ceva de genul asta cu un furnizor. “