PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Titus (1999) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Istorice, Thriller
Scenariu: William Shakespeare, Julie Taymor
IMDB: 7.3
Regizor(i): Julie Taymor
Actori: Anthony Hopkins, Jessica Lange, Osheen Jones


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Titus

Generalul Titus Andronicus se intoarce la Roma dupa ce i-a invins pe goti. Desi victoria a fost stralucita, e apasat de faptul ca mai multi fii ai lui au pierit in timpul razboiului sangeros. Lucius, fiul sau, ii aminteste ca, in cinstea zeilor pentru ca le-a oferit victoria, invingatorii trebuie sa sacrifice un dusman.

El il alege drept jertfa pe fiul cel mare al reginei Tamora, regina gotilor, care era tinuta ostatica la Roma. Tamora promite sa se razbune, iar pentru aceasta devine amanta lui Saturnius, noul imparat al Romei, un barbat corupt si slab de inger. Tamora si fiii ei ramasi in viata, Chiron si Demetrius, o violeaza pe Laura, fiica mult iubita a lui, gest care va declansa un sir nesfarsit de razbunari si crime atroce.


Trailer Titus


Review Titus

Cezar, împăratul Romei, a murit. Fiii lui Saturninus și Bassianus se ceartă pe care îl va avea succes. Tribune Poporului, Marcus Andronic, anunță alegerea oamenilor pentru noul împărat este fratele său. El refuză tronul și mâinile-l cel mai mare fiu al împăratului, târziu lui Saturninus, spre deliciul acesteia din urmă. Noul împărat afirmă că va lua Lavinia, fiica lui, ca mireasa lui de a onora si ridica familia. Ea este deja logodita fratelui Saturninus ‘, Bassianus, care o fură departe.

Fiii lui Titus au supraviețuit ajutor în rula cuplului pentru Pantheon, unde urmează să se căsătorească. Titus, supărat pe fiii săi pentru că în ochii lui ei fiind neloiali la Roma, ucide pe fiul său Mutius ca el apara evadarea. Noul împărat, Saturninus, el și se căsătorește cu dezonorează pe Tamora în schimb. Tamora convinge pe împărat să se prefacă iertare Bassianus, el și familia sa și să amâne pedeapsa pentru o zi mai târziu, dezvăluind astfel intenția de a se răzbuna pe toată Andronici.