Titanii – Remember the Titans (2000) Online Subtitrat


Gen: Biografie, Drama, Sport
Producator(i): Gregory Allen Howard
IMDB: 7.8
Regia: Boaz Yakin
Actori: Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Titanii – Remember the Titans

Bazat pe o poveste reală, Titanii online subtitrat urmărește evenimente dramatice ce au avut loc în Alexandria, Virginia, în 1971, când un antrenor de fotbal afro-american, Herman Boone (interpretat de laureatul la Oscar Denzel Washington), a fost angajat pentru a antrena o echipă de liceu închegată, dar polarizată rasial, echipa numită T. C. Williams Titans.

Supărat, încăpățânat și rigid, Boone are parte de o întâmpinare neprietenească din partea membrilor echipei; dar și de o relație stranie cu antrenorul secund, Bill Yoast (Will Patton), un antrenor alb, mai în vârstă și cu tradiție în a câștiga.

Când cei doi reușesc să treacă peste ignoranță și descoperă cât de multe lucruri au în comun – integritate, onoare și un puternic spirit etic; ei lucrează împreună pentru a transforma un grup de jucători ce nu se puteau concentra; într-o echipă învingătoare alcătuită din tineri responsabili. În cursul acestui proces, ei de asemenea unesc o comunitate și se asigură că Virginia își va aminti întotdeauna de Titans.

O adevarata lectie de viata.. cred ca filmul Remember the Titans online subtitrat spune tot despre rautatea oamenilor si incapacitatea acestora de a vedea un om minunat in spatele unui chip de culoare. Si iata ca, pe langa ceea ce sunt, acestia au dovedit ca au si caracter, ajungand oameni mari; si celebri in intreaga planeta, exemplele nu cred ca mai sunt satisfacatoare. Dar am sa dau unul, si anume pe Denzel Washington; fata de care am prins un respect imens in urma ultimelor filme vizionate cu el, acesta respectiv „Training Day”. Bravo lui, a demostrat ca are valoare! Frumos film, ma bucur ca nu a fost atat de trist precum ma asteptam .

Summary
Review Date
Reviewed Item
Remember the Titans (2000)
Author Rating
51star1star1star1star1star