Titanic (1997) Film Online Subtitrat

Regia: James Cameron
Actori: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Victor Garber, Frances Fisher, Bernard Hill, David Warner
Anul: 1997
Gen: Drama, Romantice
Durata: 194 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Aceste fotografii lovi exact nota drept; apelurile de nave de la mormântul ei pentru povestea sa de a fi spus, iar în cazul în care povestea este realizat din showbiz și hype, fum și oglinzi – bine, astfel încât a fost Titanicul. Ea a fost “cea mai mare opera în mișcare a omului în întreaga istorie,” un personaj are, de respingere frumos Piramidele si Marele Zid. Există o lovitură de ea, la inceputul filmului, zdrobitoare maiestuos sub camera de la prova la pupa, aproape 900 de picioare lungime și “nescufundat”, care a fost susținut, până când o aisberg făcut un răspuns de necontestat.

194 de minute, 200 de milioane de $ de film de călătoriei tragice lui James Cameron este în tradiția marilor epopei Hollywood. Se perfect artizanale, inteligent construit, puternic acționat și fascinanta. În cazul în care povestea sa este cu mult în cadrul formulele tradiționale ale unor asemenea imagini, ei bine, nu alege cel mai scump film facut vreodata ca o oportunitate de a reinventa roata.

loading...

Noi știm înainte ca filmul să începe că anumite lucruri trebuie să se întâmple. Trebuie să vedem vela Titanic si chiuveta, și să fie convins că se uită la o navă reală. Trebuie să existe o poveste umană -, probabil, o poveste de dragoste – care implică câteva dintre pasageri. Trebuie să existe viniete care implică o parte din restul și un subplot implică aroganța și mândria de constructori navei – și poate, de asemenea, curajul și demnitatea lor. Și trebuie să existe o reconstituire a chinurile morții teribil ale navei; a fost nevoie de două ore și jumătate să se scufunde, astfel încât toată lumea a avut la bord timp să știe ce se întâmplă, și să ia în considerare acțiunile lor.

Toate aceste elemente sunt prezente în Cameron “Titanic”, ponderate și echilibrată ca balast, astfel încât filmul pare întotdeauna în proporție. Nava a fost făcută din modele (mari și mici), efecte vizuale și animație de calculator. Stii intelectual care nu te uita la un vapor real, – dar iluzia este convingătoare și fără sudură. Efectele speciale nu atrag atenția nepotrivit pentru ei înșiși, ci face treaba.

Povestea Titanic umană presupune o femeie în vârstă de 17 ani, pe nume Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), care navighează la ceea ce vede ca pe propriul ei doom personal: A fost forțată de mama ei nici un ban să se implice pentru a se căsătorească cu un bogat snob, îngâmfat numit Cal Hockley (Billy Zane), și așa mai amar ea nu urî această perspectivă ea încearcă să se omoare, sărind de pe navă. Ea este salvat de Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), un puști obraznic din ghidare, și, desigur, vor cădea în dragoste, în scurta timpul rămas la ei.

Scenariul spune povestea lor într-un mod care arată discret de pe navă. Jack este invitat să se alăture petrecere lui Rose la cină în prima sala de mese de clasă, și mai târziu, fugind din servitorul lui Cal, Lovejoy (David Warner), ele se găsesc în primul rând în filme online Titanic, sala mașinilor minunat, cu pistoane, ce ating biserici, iar apoi la un dans irlandez vibrant în steerage aglomerat. (La un moment dat Rose dă Lovejoy degetul; a făcut tinere femei care în 1912?) Explorarea lor este intercalate cu scene din puntea de comandă, în cazul în care căpitanul (Bernard Hill) consultă cu Andrews (Victor Garber), designerul navei și Ismay (Jonathan Hyde), directorul general al White star Line.

Ismay vrea navei pentru a sparge recordul de viteză trans-atlantice. El este avertizat că aisberguri ar fi putut pluti în punctul de trecere a nord periculos, dar este disprețuitoare de pericol. Titanicul se pot rupe ușor recordul de viteză, dar este prea masiv pentru a transforma rapid la viteză mare; există o secvență agonizantă că aproape pare să joace cu încetinitorul, ca tulpinile de nave și se cutremură să se întoarcă de la un iceberg în calea sa – și nu reușește in Titanic.

Noi înțelegem exact ce se întâmplă în acel moment, din cauza unei tehnici poveste ingenios de Cameron, care a rame și explică întregul voiaj într-o poveste modernă. Împușcăturile de deschidere a reală Titanic, ni se spune, se obțin în timpul unei expediții conduse de Brock Lovett (Bill Paxton), un explorator. El caută pietre prețioase, dar își găsește un desen nud a unei tinere fete. Intre timp, o femeie vechi vede desenul la televizor și se recunoaște in Titanic. Acest lucru este Rose (Gloria Stuart), încă în viață la 101. Ea vizitează Paxton și împărtășește amintirile ei ( “Simt mirosul încă vopsea proaspăt”). Și el arată scenele ei video de pe explorările, inclusiv o simulare pe computer a ultimelor ore Titanic care dubleaza ca o informare pentru public. În momentul în care nava se scufundă, știm deja ce se întâmplă și de ce, iar povestea se poate concentra asupra caracterele în timp ce urmărim efort etapele scufundarea Titanicului.

Filmele Titanic de acest gen nu sunt numai dificil de a face la toate, dar aproape imposibil de a face bine. Dificultățile tehnice sunt atât de descurajatoare că este o minune atunci când realizatorii sunt, de asemenea, posibilitatea de a aduce drama și a istoriei în proporție. M-am trezit convins atât de poveste si saga. Configurarea poveste de dragoste este destul de rutină, dar rasplata – cum toata lumea se comportă ca nava se scufundă – este minunat scris, la fel ca pasagerii sunt obligați să facă alegeri imposibile. Chiar personajul negativ, jucat de Zane, relevă un element uman într-un moment crucial (în ciuda tuturor, la naiba toate, el o iubește pe fată).

Imaginea de pe Titanic, care mi-a bântuit, de când am citit prima povestea Titanic marelui navei, implică momentele imediat dupa ce a scufundat. Noapte Marea era destul de liniștit, astfel încât plânge pentru ajutor transportat cu ușurință peste apă la bărcile de salvare, care au atras prudent departe. Încă îmbrăcat în cele mai recente moda, sute înghețat și s-au înecat. Ce-o poziție extraordinară de a te găsi în dupa ce a petrecut tot ceea ce bani pentru un bilet pe o navă de nescufundat.