Ţinta Preşedintele – Big Game (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura
Scenariu: Jalmari Helander
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Jalmari Helander
Actori: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson

loading...

Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei. Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe “marele premiu”, neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ţine doar de preşedinte şi de noul său ajutor să supravieţuiască celor mai grozave 24 de ore din viaţa lor.

Senzație de deja la un dezavantaj ca un vânător din cauza tatălui său Reputația tatăl său au vânat și a învins un urs pe cont propriu hunt- credința Oskari în sine este în continuare spartă când urmează o hartă tatăl său l-au lăsat doar pentru a găsi o unitate de refrigerare portabil cu un cap de pre-a ucis cerb în ea. ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’ Moore încearcă să spori încrederea Oskari prin amintind Oskari care a reușit să-l salveze, dar se confruntă ulterior de Morris, membrul Serviciul Secret care a orchestrat atacul de la bordul Air Force One ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’ devenind deziluzionat cu Moore ca președinte după susținerea unui glonț -wound că a lăsat un fragment de șrapnel lângă inima-lui și Hazar, mercenar Morris a angajat pentru a ucide Moore. Deși Hazar decide să pună Moore în unitatea de refrigerare și-l ia acasă pentru a ucide, Oskari își recapătă încrederea și salturi pe unitatea înainte de a fi dus, tăiere pierde din elicopter și ascunde în interiorul ei, deoarece role în jos un munte de teren într-un râu.

Realizând că râul duce la lac, unde Air Force One prăbușit, Moore și Oskari înota în interiorul avionului să aștepte de salvare, dar sunt atacati de Hazar, care arată că el are comenzi noi pentru a ucide președintelui acum, mai degrabă decât să-l tortura pentru mai târziu execuție. Moore reuseste sa apuca un pistol și trage Hazar înainte ca el și Oskari scape Air Force One prin scaunele ejector, Oskari tir ulterior Morris cu o săgeată ca ex-bodyguard apleacă dintr-un elicopter pentru a trage la ei; ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’ deși săgeata nu poate strapunge padding de protecție pe pieptul lui Morris, impactul dislocă șrapnel în interiorul Morris, astfel încât să impales inima. ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’ Explozia de Air Force One distruge elicopterul Morris și trimite Moore și Oskari zbor tot drumul înapoi la tabără în care satul Oskari este în așteptare pentru el, ajunge în același timp ca echipa SWAT a trimis pentru a căuta Moore. Cu Moore acționează ca “premiu” Oskari, el asigură tatăl Oskari că fiul său este cel mai curajos om care le-a întâlnit vreodată, cu Oskari primind ulterior Medalia de Onoare pentru salvarea vieții lui Moore.

Înapoi la Pentagon, vicepreședintele și Herbert dezvăluie într-o discuție privată în baie, care a fost de fapt un Hazar agent CIA; Planul a fost că el ar ucide președintelui de a inspira un nou Război împotriva terorismului, dar cu supravietuirea sa Moore a devenit în schimb un erou. ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’ Pentru a se asigura că nimic nu poate fi urmărite înapoi la ei, Herbert ucide vicepreședintele prin împingându-l înapoi în chiuveta, stergerea ulterior pantof vicepreședintelui și podeaua cu săpun pentru a da impresia că el doar a alunecat, aluzie la o posibilă sequel din ‘Ţinta Preşedintele – Big Game’.