Youth (2015) film online subtitrat

Titlu Romania: Tinereţe
Regia: Paolo Sorrentino
Scenariu: Paolo Sorrentino
Actori: Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine, Harvey Keitel
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 7.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Cei mai buni prieteni septuagenar Fred Ballinger și Mick Boyle sunt în vacanță în Alpii Elvetieni, stau într-o stațiune de lux. Fred este un compozitor de muzică clasică pensionar; la hotel, el este abordat de un emisar pentru Regina Elisabeta a II a efectua piese populare “Songs simple” lui de la concert ziua de nastere a lui Prince Philip. Fred refuza oferta, susținând că nu este interesat de mai performante – deși el încă compune piese în cap atunci când singur. Mick este un regizor, și este de lucru cu un grup de scriitori pentru a dezvolta scenariul pentru cel mai recent film Youth, pe care o numește “testament” lui. De asemenea, cu ei este actorul Jimmy copac, care este cercetarea pentru un rol viitoare și frustrat că este amintit doar pentru rolul său ca un robot. Hotelul este locuită de alte persoane ciudate, inclusiv un maseur tânăr, un Maradona a excesului de greutate, și Miss Univers.

Fred si Mick reflecteze asupra vietii lor Youth, admițând că amintirile lor sunt decolorare și că văd puțin în viitorul lor. Fiica și asistentul lui Fred, Lena, este căsătorit cu fiul lui Mick, dar acesta din urmă ei pleacă star pop Paloma Faith. Lena stă la stațiune și ventilație furia ei la tatăl ei, care a fost mereu distant ca ea a crescut. Revine emisar, și Lena plânge ca Fred explică faptul că el nu se va efectua “Songs simple” deoarece partea soprana aparține numai soția sa și ea nu mai poate cânta.

Mick completează scenariul său și este mulțumit cu el. Rolul principal este scris pentru a îmbătrâni Diva Brenda Morel, care a jucat in 11 de filme anterioare. Brenda surprinde Mick de a ajunge la stațiune, și spunându-i că ea este de a lua un rol de televiziune în schimb; Cinema este trecut, Youth, spune ea, iar Mick nu a făcut un film Tinereţe – Youth bun de ani de zile. Descurajat, Mick sare de pe un balcon în fața Fred. Fred decide să viziteze soția sa pentru prima dată în ultimii ani. Ea este senil, și de viață la o casă de îngrijire în Veneția. Apoi, el se întoarce în Anglia pentru a efectua “Songs simplu” în fața reginei și Prince.