Time Lapse (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Bradley King
Actori: Danielle Panabaker, Matt O’Leary, George Finn
Anul: 2014
Gen: SF, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Time Lapse

Filmul are în centrul atenţiei trei prieteni care locuiesc într-un apartament deţinut de unul dintre ei. Lucruri stranii încep să se petreacă la unul dintre vecinii lor, ceea ce îl îngrijorează pe preşedintele de bloc într-atât de mult încât merge să verifice personal. Când face asta, descoperă o invenţie masivă care emite o lumină verde şi nişte poze cu cei trei prieteni lipite pe pereţi. Cercetând un pic, ei descoperă că aceea este o cameră care face poze cu 24 de ore în viitor.

Dându-şi seama de potenţialul foarte mare pe care-l are, ei încearcă să folosească această cameră pentru beneficii personale, însă lucrurile nu sunt aşa simple precum par şi încep să se developeze imagini tulburătoare.


Trailer Time Lapse


Pareri Time Lapse

Un scenariu original pus in opera de Bradley King. Trei tineri, doi baieti si o fata, locuiesc impreuna pentru a scuti din banii de chirie. Fata este chelnerita in oras, unul dintre tineri se ocupa de administrarea campusului unde locuiesc si ei, iar cel de-al treilea isi castiga existenta facand mici gainarii la limita legii.

Intr-una din zile acestia descopera ca vecinul lor a disparut, iar in casa acestuia se afla un dispozitiv capabil sa fotografieze cea ce se intampla cu 24 de ore in viitor. Recomand acest film spre vizionare.

Inceput in forta, cu prezentarea masinariei sponsorizate de polaroid ce face poze in viitor. Ideea pare rezonabil de originala. Se da in balbaila dupa vreo 20 de minute cand incepe sa fie neverosimil si incep sa apara cadavre.