Tiger House (2015) film online subtitrat

Regia: Thomas Daley
Scenariu: Simon Lewis
Actori: Kaya Scodelario, Ed Skrein, Dougray Scott
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 4.8

loading...

Kaya Scodelario este o actrita pe punctul de a ceva mare. E deja un dispozitiv în franciza labirint Runner și are unele talist aventuros de a face lumină în Piratii din Caraibe: Dead Men Spune Nu Tales. A fost, de asemenea pe Empire Podcast. Dar e de amestecare acele proprietăți de franciză ginormous cu unele proiecte de dimensiuni mai mici. Unul dintre ei, invazia acasă thriller Tiger House, va mândriți-vă abilitățile ei de acțiune, și puteți verifica afară de remorcă nou-albire ciolan de mai jos.

Nu există Tiger House aici – cu excepția cazului în unul dintre personaje este folosind Tinder – dar există o rezidenta tramvai în strânsoarea unei intruziune terifiant, violente de la Dougray Scott, unele goons alesi, și, după cum arată lucrurile, un sackload de instrumente și banda de mascare. Ce sunt, după nu este imediat evident. Ceea ce este clar este faptul că Kelly (Scodelario), prietena unuia dintre locuitorii casei, a ales o noapte rea să se strecoare în casă pentru o vizită. Ma gandesc la ea, acest lucru ar putea fi primul dublu film invazie home cinema de.

Acesta arata ca locuind cu încredere că spațiul dintre thriller și groază că toate filmele bune acasă-invazie aspiră la Tiger House. Acesta va fi fascinant pentru a vedea Scodelario încet merge complet Ellen Ripley în mijlocul apartamente din trei piese și decorațiuni interioare. Clar Scott și sluga sinistru Callum (The Transporter Refuelled Ed Skrein) au ajuns împotriva unui dușman formidabil surprinzător. Kelly amenință să arunce o cheie – eventual unul real – în operele lor sinistre. Convinge-te singur, atunci când terenurile Tiger casa de pe download digital la 24 august și DVD o săptămână mai târziu.