Throwdown (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Wes Miller, Jack Ulrich
IMDB: 3.5
Regizor(i): Timothy Woodward Jr.
Actori: Timothy Woodward Jr., Mischa Barton, Vinnie Jones

Când se vede că un film este intitulat Throwdown, și stele Vinnie Jones, Danny Trejo, și Luke Goss, un tinde să se simtă justificată în a face anumite ipoteze. Că este puțin probabil să fie un thriller juridic ar fi printre ei, dacă nu pentru alt motiv decât a da un thriller juridic al Throwdown titlu are nici un sens, la toate nenorocit de film. Și în conformitate cu spatele scenei featurette, titlul original a fost dincolo de Justiție, care este ceva mai adecvat, în cazul în care într-un fel chiar mai generic. Dar un Throwdown thriller juridic este, împotriva orice simț și logică comună. Care este un … rândul său fascinant, pentru a spune cel mai puțin.

loading...

Și, după cum se întâmplă, “fascinant” este o expresie bun pentru a utiliza în descrierea filmului Throwdown în sine. Și, dacă fascinant însemna exact același lucru ca și “bun”, vom avea într-adevăr o petrecere. Dar nu, așa că … iată-ne. Primul lucru de remarcat cu privire la Throwdown este, în ciuda faptului că un loc proeminent pe coperta, nici Danny Trejo, Vinnie Jones, sau Luke Goss ar putea fi considerate stelele de film. De fapt, judecand dupa rol limitat și practic tangent Trejo în cadrul procedurii, și selectarea cuvânt extrem de atenți în spatele featurette scene, se pare mai mult decât posibil ca Trejo nici măcar nu știu numele de director lui sau cine altcineva a fost jucat cu el în film Throwdown.

Throwdown onoarea de a merge la un protagonist Timotei Woodward Jr, care se întâmplă, de asemenea, să fie director al piesei. Și dacă această frază anterioară te face receptiv, bine … desigur o face. Povestea Throwdown este intriganta, dupa o moda: Woodward joacă Jaxon Stone, un avocat de apărare penală care este convins de ademenitoare Amanda Torres (Erin Marie Hogan) să-și apere fratele ei Juan (Jerry G. Angelo), acuzat de viol de Selena Lopez (Sammy Durrani) și uciderea soțului ei. Juan insistă asupra a pledat vinovat și este rezistent la acceptarea de ajutor Stones, dar Stone este insistent, și, în curând descoperă secrete care ar fi șocant într-o lume în care s-au zero, versiuni ale legii și ordinii existente.

Deci, atunci: poftă de mâncare care face lucrurile interesant este sosirea Vincent Delacruz, interpretat de Vinnie Jones, care este exact genul de actor te-ai aștepta să găsească jucat un personaj numit Delacruz. Ca tatăl celui ucis, Delacruz angajează Piatra sub pretexte false și apoi dezvaluie adevarata identitate, amenințând veche un ultimatum: asigurați-vă că Juan este exonerat, iar apoi să îl predea; sau viața Stone este reține. Acesta este un interesant, în cazul în care este puțin probabil, povestea se ramifica de pe. Desigur, există un potențial aici. Și pentru a înțelege cum și de ce acest potențial este risipit, trebuie să ne plimba acum în lumea minunată pe spoilere ușoare.

Mai mult decât a fi un simplu tată îndurerat, Delacruz este de fapt un geniu criminal care conduce o rețea de trafic uman, unde importă fete minore și le pune să lucreze pe străzi. Aceasta este un complot care este doar vag legat de nimic altceva în povestea principală, în ciuda ceea ce toată lumea în distribuție s-ar fi aparent crezi. Proeminența acestor aspecte tuciuriu, neplacute in mod sunt, cale de ieșire din proporțional cu importanța lor reală la rezoluția filmului în sine.

Și așa mai departe ceea ce în cele din urmă fells Throwdown este disonanța dintre teatru sale sala de judecata moale, John Grisham-stil și o cusătură, aspectele tortura porno skeevy, borderline în secvențele Trejo. Dar să nu luciu peste celelalte probleme, pentru că ar fi nedrept pentru restul de multe, multe defecte filmele Throwdown.