Three Billboards Outside Ebbing Missouri (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Martin McDonagh
Actori: Frances McDormand, Caleb Landry Jones, Kerry Condon, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish
An: Filme Online 2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Three Billboards Outside Ebbing Missouri

loading...

O mamă îndurerată din Three Billboards Outside Ebbing Missouri, provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra lipsei de progres în căutarea ucigașului fiicei sale. Puternică, curajoasă și disperată să facă dreptate, Mildred Hayes ar putea fi Femeia Anului 2017. După ce au trecut luni de la moartea fiicei sale fără niciun arest, Mildred face o mișcare îndrăzneață. Afișând trei panouri publicitare care duc către orașul ei. Cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției.

Atunci când se implică adjunctul său, Dixon, un „băiat al mamei” imatur, cu o pledoarie pentru violență, lupta dintre forțele de ordine din Ebbing și Mildred escaladează. Three Billboards Outside Ebbing. Missouri (2017) este un film despre durere, iertare, furie și rezistență. Cu toate acestea, pelicula surprinde nenumărate momente observaționale despre rasism, război, sexism și o societate profund divizată, toate capturate în acest oraș fictiv din Missouri.

Deşi cursa pentru Oscaruri este un fenomen în continuă schimbare, anul acesta cu mai multe Three Billboards Outside Ebbing Missouri online subtitrat, The Shape of Water şi Darkest Hour. Având la activ succes la critică şi la festivaluri. Deocamdată lipseşte un lider în clasament, scrie publicația Entertainment Weekly.

În 2016, La La Land era primul în topul preferinţelor criticilor, pentru toate categoriile, de la jocul actorilor principali la imagine şi la costume. Cu un an înainte, Mad Max: Fury Road şi The Revenant au primit 10, respectiv 12 nominalizări. The Grand Budapest Hotel a luat nouă în 2014, iar în 2013 Gravity şi American Hustle au luat fiecare câte nouă.

loading...