Thor Ragnarok (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Taika Waititi
Actori: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Cate Blanchett
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 8.2


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Thor Ragnarok

Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

Thor (Chris Hemsworth) ajunge să o înfrunte pe Hela (o dezlănţuită Cate Blanchett), Zeiţa Morţii. Abilităţile şi ferocitatea ei, precum şi faptul că Hela reuşeşte, dintr-o singură mişcare, să-i distrugă lui Thor ciocanul. Schimbă complet balanţa puterii în Asgard şi îl aruncă pe erou într-o aventură intergalactică pentru a-şi salva poporul. Faptul că alături îi este (cu mici pauze, pentru suspans) fratele Loki (Tom Hiddleston) aduce o bună porţie de haos. Si amuzament într-o combinaţie deja explozivă, pentru că Hulk (Mark Ruffalo) este şi el în peisaj.

Cu fiecare nouă aventură de sine stătătoare a lui Thor, Marvel a încercat abordarea unui nou gen, iar de această dată preferă o combinaţie de space opera şi comedie. Evident, este formula care a transformat Gardienii galaxiei din eroi obscuri ai benzilor desenate într-un hit cinematografic global. Formula funcţionează mult mai bine în Ragnarok decât în Gardienii galaxiei Vol. 2, despre care scriam la lansare că împinge comedia şi certurile aşa-zis amuzante dintre personaje până la limita dezagreabilului. Thor nu depăşeşte niciodată această limită, ceea ce e un lucru foarte bun.