Thirteen (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Marnie Dickens
Actori: Jodie Comer, Natasha Little, Stuart Graham
Anul: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister, Seriale Online
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Thirteen SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Sinopsis Thirteen

“Treisprezece” este un sistem complet nou spin pe drama britanica. Jodie este în întregime credibilă Comer ca Ivy Moxam, 26 de ani, recent a scăpat victima răpire, care a dispărut în urmă cu 13 ani, la vârsta de 13 ani Ne putem imagina cât de greu ar fi să reintre în lume după 13 ani de absență, datorită faptului că a fost ținut captiv într-o pivniță pentru toți acei ani. Ea este fantomatic palid, complet dezorientat, speriat de toată lumea, cu excepția profund de compasiune DI Elliott CARNE, jucat cu blândețe de Richard Rankin, iar prima ei dragoste, Tim. Tonul general surprinzător este stabilit de comportamentul poliției.

Ivy apeluri de urgență dintr-o cutie de telefon, declarând că ea este Ivy Moxam și că ea a scăpat răpitorul ei. Shockingly, ea este preluat de către un singur om de poliție, și apoi livrate la etapele locale Jandarmeria, în cazul în care ea este îndeplinită de către un asistent social singuratic. Raspunsul politiei este underwhelming si confuz. Nici unul dintre poliție cred că pentru a afla imediat locația den răpitorului și căutați-l. In schimb, ei par mult mai preocupați de identitatea ei, mai degrabă decât arestarea monstrul care a răpit această femeie tânără, indiferent cine este. Hainele ei, păr și starea generală lăsa puțin îndoială că ceva nociva sa întâmplat cu această fată.

Face o treaba venita remarcabila înfățișând o femeie traumatizate în primejdie. Statul polițist care nu a existat niciodată un caz în care o victimă de răpire a scăpat vreodată în viață. Ivy începe să înțeleagă direcția lucrurile sunt pe cale de a merge atunci când DS Lisa Merchant folosește cuvântul “se întemeiază pe” când se face referire la ea pretinde a fi Ivy, făcându-l clar că ea este în timp de o aterizare lungă.


Trailer Thirteen