They Came Together (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Michael Showalter, David Wain
IMDB: 5.5
Regia: David Wain
Actori: Paul Rudd, Amy Poehler, Bill Hader

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Director și co-scenaristul David Wain si banda lui obișnuit de amicii de benzi desenate, în esență, s-au făcut o comedie romantica drept-up. Cu siguranță acest lucru nu ar fi putut fi planul. Wain și co-scenaristul Michael Showalter din filmul They Came Together, care a dat adolescent comedii sex similare (și superior) tratarea în 2001 lui “Wet Hot American Summer”, în mod evident, intenționează să parodia clișeele și formulele care fac atat de multe filme în genul par atât interschimbabile.

They Came Together are toate momentele și bate te-ai aștepta-the întâlni-drăguț, ura instantanee, care se transformă în flirt, montajul infatuat de încercarea de pe haine, neînțelegere realizate, încât păstrează cuplu în afară și în cele din urmă, din fericire, bord nebun pentru a o nunta pentru unii, în ultimul moment I-Love-yous foarte publice. Ci pur și simplu a recrea ceea ce știm a fi tocit și în condiții de siguranță nu dintr-o dată face hilar și surprinzătoare. Trebuie să existe un spin la aceasta; trebuie să existe o anumită inovație.

Oricine a văzut un film They Came Together cu Julia Roberts, Jennifer Aniston sau Kate Hudson poate recunoaște ceea ce se întâmplă și de a găsi un chicotit aici și acolo. Dar cea mai mare parte, rezultatele sunt șocant de unfunny și din păcate lipsit de viață, în special având în vedere bogăția talentului comic implicate.

Paul Rudd si Amy Poehler stea și tipurile Tom Hanks / Meg Ryan, la centrul filmului, povestind cum s-au cunoscut și îndrăgostit la cină cu un Bill Hader sub-utilizate și Ellie Kemper. Această din urmă Cuplul are menirea de a servi ca ne stand-in-uri, încercând să rămână politicos fermecat de detalii ce în ce mai lipsite de continut ei de auz în flashback-uri extinse.

Elementul central al parcelei joacă ca o versiune cu bună știință dragute de “They Came Together”, ci “ei împreună” are, de asemenea recunoscut pepite rom-com variind de la “perna Talk” la “When Harry Met Sally …” a lui Rudd joel lucrează pentru un gigant, o corporație bomboane fără suflet. Molly Poehler a deține un magazin de bomboane de cartier care este “fermecător și adorabil și imposibil sa nu place,” cum spune ea. Dar nu ar știi? firma lui Joel din They Came Together este încercarea de a rula magazinul lui Molly din afaceri. Poate rezista la afecțiunea lor, cum ar stres?

Și astfel ne uităm în care acestea apar la o petrecere de Halloween îmbrăcată în aceeași costum și imediat conflict. (Aceasta este, de asemenea, în cazul în care filmul are un ocol dureros, prelungit pentru o discuție dacă Christopher Meloni se murdărește în costumul lui de super-erou alertă Spoiler:. El a făcut-o.) Am urmăriți-le cad unul pentru celălalt peste cărți și cafea într-o versiune idilică a New York City-care este ca un personaj în sine în relația lor, ni se spune în mod repetat in They Came Together, atunci când o astfel de convenție trebuie să fie clară.

De-a lungul acestui proces familiar, glumele sunt fie enervant de repetitive sau prea precizat pentru noi. Este evident ceea ce parodiază-the rom-com este un tip incredibil de comun de film de clișeu; tropi sale sunt bine-cunoscute și bine-purtat. Totuși, nu este suficient pentru a fi Molly adorably Klutzy; dialogul trebuie să ne informeze că e adorabil Klutzy în plus față de care arată o bate pe o grămadă de lucruri personale în camera ei înainte de rostogolindu-se pe scări în drum spre locul de muncă in filme online They Came Together.