These Final Hours (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Zak Hilditch
IMDB: 6.6
Regia: Zak Hilditch
Actori: Sarah Snook, Jessica De Gouw, Daniel Henshall, Angourie Rice

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Au existat un număr de reprezentări cinematice in These Final Hours despre modul în care s-ar putea aflăm trăind în ultimele zile înainte de anihilarea iminentă a planetei noastre, variind de la reflectarea liniștită a dramei canadian “Last Night”, pentru a nonsensul exagerată a epic dezastru ” 2012 “într-o oarecare giugiulindu simplu, cu Keira Knightley în comedia ciudate” Caut prieten pentru sfârșitul lumii “. Cel mai recent film These Final Hours a prezenta telespectatorilor cu o privire la ultimele ore ale omenirii este un import australian intitulat, corespunzător suficient, “acestor ore finale” și în timp ce ea are câteva lucruri de interes merge pentru ea, acest efort cu buget redus sfârșește ajunge la concluzia sa neapărat previzibil în prea multe feluri inutil previzibile.

După cum se deschide filmul These Final Hours, un asteroid tocmai a aterizat în Atlanticul de Nord și a început o furtună de distrugere care a luat deja bucăți uriașe ale lumii civilizate. În Perth, Australia, Firestorm apropie este setat pentru a ajunge în aproximativ 12 ore, iar starea de spirit a populației rămase veers între resemnare sumbru (cu sinucideri aplenty) și o determinare pentru a face momentele rămase pe Pământ juca ca un mash-up “The Road Warrior “si” The Purge “. Nostru anti-erou, James (Nathan Phillips), se apleacă mai mult spre acesta din urmă și, după o snog adio cu prietena Zoe (Jessica de Gouw), el decide să o lase în pace, astfel încât el poate petrece restul timpului său, la un sălbatic chefliu aruncată de prieteni Freddy (Daniel Henshall), cu alte prietena lui, Vicky (Kathryn Beck) și nici măcar revelațiile ei că este însărcinată îl poate convinge să rămână. El vrea să se incurcat in These Final Hours, deoarece, cum spune el, “nu vreau să se simtă nimic.”

James conduce pe la partea care le-a pus mai presus de orice, și după ce a pândit de-a lungul drum, el vede o fetiță care a fost răpită de un cuplu de ciudați depravate, din motive probabil nedescris. În ciuda insistenței lui că el nu mai pasă de nimic, el salvează fata, Rose (Angourie orez), și atunci când el este în măsură să-i reunească cu tatăl ei, el decide să o ia de-a lungul părții în speranța de a găsi pe cineva acolo care o poate lua pentru a fi reunit cu familia ei. Inutil să spun, ca se duc de-a lungul călătoria lor din These Final Hours, martorul două urs la orice număr de locuri oribile, dar optimismul lui Rose si inocenta în fața apocalipsei din sens opus (spoilere Alertă!) Începe să se schimbe sufletul cinic. Odată ce acestea ajung la petrecere-o orgie de sex deschise, droguri prodigioasă și abuzul de alcool și crize de Russian Roulette-el descoperă că nihilismul ar putea să nu mai fie nimic lui și încearcă să obțină Rose din nou, împreună cu familia ei și să se stabilească propria restante emoțională datorii înainte de a fi într-adevăr este prea târziu in These Final Hours.

Scris și regizat de Zak Hilditch “These Final Hours” este mai ambițios decât originile probabil ieftine ar putea sugera, dar acest lucru este un fel de poveste care a fost făcut de zeci de ori înainte și chiar mai bune părți ale acestui efort conțin mai mult de un damf de familiar. Final, de exemplu, este prezentat într-o manieră relativ frapant, dar oricine a văzut drama apocaliptică mult superioară “Take Shelter” va observa fără îndoială, un anumit număr de asemănări între cele două orgasme. De asemenea, relația dintre Phillips (a cărei prezență aici, în urma pe tocuri de apariții în filme precum “Wolf Creek”, “Avionul cu șerpi” și “The Jurnalul terorii”, l-marchează ca unul din tipii cel vă doriți să ai cu tine pe o excursie cinematică cu orice durată), precum și de orez nu a lovit într-adevăr orice note deschis greșite dar cu toate acestea nu reușește să rupă orice motiv nou, fie. Chiar și de sfârșit de-lume erupție este nici pe departe la fel de decadent cum s-ar spera-de ceea ce vedea in filme online These Final Hours, practic simte ca ardere sans Man dimineata, dupa mahmureala-și atunci când aceasta nu pună în pericol de a deveni transgresive, ca atunci când mic Rose este dozat cu ecstasy și începe declanșare, se trage înapoi frâiele înainte ca lucrurile pot obține prea ciudat.