The Zero Theorem (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Fantezie, SF
Producator(i): Pat Rushin
IMDB: 6.1
Regia: Terry Gilliam
Actori: Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Rupert Friend, Emil Hostina, Lily Cole, Tilda Swinton

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Scenaristul Richard Pushin in The Zero Theorem, a fost raportat inspirat de cartea Eclesiastul, dar intriga pare influențată în mod egal de “Așteptându-l pe Godot”, “1984”, iar lucrările colectate de Franz Kafka (acesta din urmă două surse formă Gilliam “Brazilia”, de asemenea). Chiar dacă a fost scrisă în mod direct pentru ecran, “Zero Teorema” de multe ori se simte ca un joc etapă care a fost adaptat fără a fi pe deplin rămas ca un film. Este de vedere vizual energic, dar în cele din urmă se simte constrâns și repetitive. Principalele locatii sunt sediu Mancom, un club de noapte plin cu petrecăreți fojgaindu, iar eroul lui apartament / laborator, un spațiu cavernos, cu o podea de tip tablă de șah alb-alb din The Zero Theoremși arbori de fum de flux de lumină prin ferestre. Calitatea-catedrală ca a Quohen lui loc se cuvine pelerin spiritual care îl ocupă. Quohen a fost apăsat și supărat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece el păstrează speranța unui apel telefonic care îl va asigura că viața are un sens (nuanțe de “Godot”); atunci când aceasta ajunge în cele din urmă, el a manșoane și își petrece restul filmului bate pe sine însuși.

Quohen este realocată de a lucra la domiciliu in The Zero Theoremde către evaluator de psihiatrie al companiei, Dr. Shrink-Rom (Tilda Swinton), un program de calculator în mod artificial inteligent care simulează căldură și implicare. (Swinton este hilar intensă aici, între acest rol și ei bucktoothed-Ayn Rand rutină în “Snowpiercer”, a Hugos ei ar trebui să dea un premiu cel mai valoros jucător.) Quohen devine diagnosticat cu boala după boala si, eventual, îmbracă un costum corp, care se conectează -l direct la Internet, ceea ce face sa fizică fiind virtual. Este roșu și verde, cu un capac hanorac ca un corn Alpine lăsate pe care se ingusteaza in împletite cabluri in filmul The Zero Theorem, vag intestinale in The Zero Theorem. Când Quohen poartă costum în timp ce stau la tastarea lui terminală, imaginea sugerează o dependent de porno elf Crăciun.

Alte caractere derivă și în afară de poveste, atenuarea sau creșterea iritabilitate eroului si stare de rau spiritual. Curbați Bainsley blond (Mélanie Thierry) salveaza Quohen la o petrecere, când a fost aproape de inductoare pe o măslină, și demonstrează responsabil pentru obtinerea de el realocate pentru a lucra la domiciliu, apoi păstrează reapare în viața lui, în cele din urmă oferindu-i semnătura costum elf și apoi revelat ca un artist secretă striptease Internet. Multe dintre personaje evoca jucători indelebile din Gilliam “Brazilia”: există o Walter Mitty sau Winston Smith-tip everyman înțelept-încă-blânzi (The Zero Theorem), o mediocritate insuportabil al unui supervizor (The Zero Theorem), și un șef prietenos intimidant ( Matt Damon), al cărui caracter este identificat doar ca management, și a cărui costume Natty, ochelari de vedere de bufniță, păr gri și voce dulce să-l facă pare ca fratele lui Petru Bogdanovich lui copil atotputernic.

Există unele răsturnări de situație și se transformă în parcela, toate având de a face cu adevărata semnificație și scopul Zero teoremei. La final, misterele sunt prevăzute pentru noi metodic, ca și în cazul în care s-au vazut versiunea filosofică in filme online The Zero Theorem, a unui mister salon, unde criminalul este Frankensteinian societatea post-capitalistă tot am ajuns prea confortabil cu, precum și victimă este sufletul omenesc.

Aș vrea, totuși, că personajele au fost lăsate să fie la fel de bine ca și de a reprezenta, în cazul în care are sens. alte filme Gilliam, chiar și cele rele, toate au reușit să echilibreze nevoia de a oferi aforisme și lecții față de obligația de a ne implica în plights personajelor. Fiecare caracter din acest film ramane cu încăpățânare și elusively abstract. Noi știm ce înseamnă tuturor pentru, dar niciodată nu chiar îi cunosc. După un timp, începe să dor umanitatea dureros de Sam Lowry din “Brazilia” sau iubitorii de “Twelve Monkeys” sau energia deosebit fragilă a lui Robin Williams în a Gilliam “The Zero Theorem”.