The Woman in Black 2 (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Harper
Actori: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox
An: 2014
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Woman in Black 2

Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) și Jean Hogg (Helen McCrory). Sunt nevoite să își evacueze elevii în Crythin Gifford, un sătuc aflat la mică distanță de oraș. Aceștia se cazează în aceeași casă, în care, în urmă cu 40 de ani. Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural. În foarte scurt timp, Eve realizează și ea că locuința este bântuită.

Cu cât vor sta mai mult în casă, cu atât vor fi mai atrași în terifiantul trecut a foștilor locatari. Iar maleficul spirit care le dă târcoale va fi mai aproape să pună stăpânire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul pilotului Jeremy Irvine, profesoarele încearcă să îi protejeze pe cei mici și să afle adevărul despre Femeia în Negru.


Trailer The Woman in Black 2


Review The Woman in Black 2

De culoare, acest lucru este lovit sau dor. Dar, scăldat în cinematografia argintie, cu un puternic accent pe umbră și întuneric, “Femeia în negru 2” ar fi putut servi ca un tribut eficient pentru filme ca “Blestemul poporului Cat.” Cu alte cuvinte, în cazul în care nu a avut complet irosite toate acest fond comercial în ultima treime.

Ca și în cazul în care anticiparea nemulțumirea publicului cu simpla creepiness atmosferic, regizorul Tom Harper si scenaristul Jon Croker backload spaimele sari si imbecilitate, cramming prea multe “, pur și simplu, pentru un efect” momente în ultima jumătate de oră. Cele mai mari două trepidațiilor sunt în reclamă, deși judecând după reacția publicului la screening-ul meu, nu mulți oameni au văzut aceste anunțuri TV.

Aceasta este o continuare ciudat în caracterul său titular a fost redusă la un rol de sprijin. “Femeia in Black 2” se concentrează pe Eva (Phoebe Fox), un profesor a cărui tineri elevi sunt evacuate din Londra, în timpul Blitz. Unul dintre elevii ei, Edward (Oaklee Pendergast) tocmai a pierdut ambii parinti la un bombardament. Randat mut din șoc, Edward comunică cu creion și hârtie atunci când nu se uită catatonically în spațiu. Acest lucru provoacă o cruzime de ceilalți studenți și un sentiment de protectivitate materne în Eva.