The Wolverine (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Christopher McQuarrie, Scott Frank ,Mark Bomback
IMDB: 6.7
Regia: James Mangold
Actori: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto, Kelly Hu


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Wolverine

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller. Filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagoniști ai săi și-i va schimba viața o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viață și împins la limita forțelor sale fizice și psihice. Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oțel al săbiilor de samurai, ci și zbuciumul interior provocat de propria imortalitate și de despărțirea tragică de cei dragi.

Toata lumea stie ca X-men fara Wolverine nu exista!Un personaj de referinta in istoria Marvel.Primul film a fost foarte bun,chiar daca a avut mici scapari si cred ca este bine ca sa aiba si o continuare pentru ca publicul o cere.Este o mare oportunitate de a face bani si de a scoate ceva de calitate pe piata,pentru ca Wolverine este un personaj din care se pot scoate ambele.Wolverine 2 va fi(cel mai probabil) un succes,la fel ca si primul si va fi un titlu mare printre filmele anului 2011.

Totul este excelent, actorii, regizorul, scenariul, totul bine pus la punct pentru un film cu Wolverine. Trebuie sa recunosc, mult mai bun decat X-men Origins wolverine, actiune intradevar nu multa dar care merita vazuta si te tine cu sufletul la gura si sa zici in gand: ”Ce misto!”. Hugh Jackman face iar o treaba grozava in acest film. Mi-a placut lupta dintre el si samuraiul de adamantium iar sfarsitul trebuie sa spun m-a dat pe spate atunci cand se intalneste cu Magneto si profesorul Xavier. Merita 10 fara nici o discutie.


Trailer The Wolverine