The Wicked (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza, Thriller
Producator(i): Michael Vickerman
IMDB: 3.7
Regia: Peter Winther
Actori: Cassie Keller, Devon Werkheiser, Justin Deeley

loading...

Există un mit local in The Wicked, constând dintr-un Witch al carui spirit se spune că a locui o casă abandonată, cunoscut sub numele Deschide Hearth. Se spune că vrăjitoarea mănâncă copii să trăiască, fetele să rămână oameni frumoase și tinere pentru putere. Deși mitul este inițial considerată ca superstiție, care se dovedește a fi real, atunci când o fetiță Amanda este smuls de la dormitorul ei fără urmă. Max este un adolescent doliu moartea bunicului său și este vizitat de prietena lui Sammy. Mama lui Sammy din filmul The Wicked, este un bețiv și hobby ei este de a face apeluri glumă la poliție. Max și fratele său Zach lupta peste tot. În noaptea următoare, tatăl lui Max trebuie să lucreze și solicită Zach pentru copilul sta Max. Dar Max află că Zach, împreună cu prietenii lui Julie, Carter & Tracy este de planificare pentru a merge la casa si arunca o piatra printr-una dintre ferestrele pentru a vedea dacă mitul este adevărat. El și prietenul său Sammy decide să le urmeze și să ia fotografii, astfel încât el poate avea răzbune. Ei iau o scurtătură prin pădure în biciclete lor, în cazul în care se saruta pentru prima data.

În același timp Zach și prietenii lui să ajungă la Deschideți Hearth și arunce cu pietre în casa. Una dintre pietrele lovește fereastră și nu sunt sigur, acesta piatra a fost. Ei văd o umbră în mișcare în interiorul casei și a alerga înapoi la zona de camping. Nu se îmbată și fac sex cu partenerii lor. Între timp in The Wicked Max & Sammy a ajunge la casă și arunca piatra la casa, piatra lui Max lovit fereastra și aleargă după ce a văzut vrăjitoare. La noapte Julie aude o șoaptă și găsește un ursuleț de pluș, care aparține Amanda în afara taberei. Cei patru decid pentru a verifica pădure pentru a găsi fata răpit. Ei vin în apropiere de casa abandonată a Vrajitoarea si auzi un copil care plânge din interiorul casei. Julie decide să meargă în interiorul casei, în ciuda avertismentului de la prietenii ei. Zach ei se alătură în căutarea și, ei află Amanda legat în subsol cu ​​un măr în gură. Ei reusesc in The Wicked, sa scape pentru a pădure cu vrăjitoarea în urmărirea. După la zona de camping sunt șocați de a găsi camion Carter lipsește și cortul și alte unelte de camping sunt plecat. Cu orașul 10 de mile departare, iar cea mai apropiată stație Ranger 4 de mile departare decid să meargă mai degrabă decât să aștepte pentru Vrajitoarea să-i prindă. Max șutează un videoclip cere cine va vedea filmul să ardă casa cu acest mit este real. Vrajitoarea răpește apoi Max cu Sammy tipa. Zach și prietenii lui își pierd drumul lor și rătăcească în cercurile din cauza magia vrăjitoare. Zach găsește bicicleta lui Max și decide să meargă în casă din nou pentru a salva pe fratele său. Alții merg în pădure la în căutare de cea mai apropiată stație rangers. The Wicked răpește Carter și prietena lui Tracy, Julie și Amanda se ascundă sub Bush in The Wicked – Vrajitoarea.

Zach găsește Max în subsol și este bătut de către The Wicked. Sammy ajunge la stația de rangerii din apropiere și cheme poliția, care respinge cererea sa de glumă. Ea în cele din urmă șantajează adjunct Karl spunând că ea va încărca fotografia lui care arată că este fumat pe datorie, dacă nu apare. Înfuriat Karl își propune să aresteze Sammy. În casa Zach deschide ochii și a vedea Max, Carter și Tracy spre peretele cu un măr în fiecare gură. Vrajitoarea ucide Carter & Tracy o la un moment dat într-o mașină de tocat carne imens și amândoi mănâncă, restabilind astfel frumusețea ei. Zach reușește să elibereze mâinile de mansete și încearcă să scape cu Max. Reușesc să-l facă din casa in The Wicked, dar Witch le surprinde din nou. Între timp Karl arestat Sammy și ia-o înapoi la secția de poliție, respingând motive ei pentru a salva Max. El devine un mesaj de la un alt polițist adjunct Mahoney spunând că Ranger in Speeder Station este mort și el a găsit Julie și Amanda. Karl își dă seama Sammy spune adevărul și unitățile spre Deschidere Vatra, cere alte polițist să-l întâlnească acolo.