The Wait – L’attesa (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Piero Messina
Actori: ou de Laâge, Juliette Binoche, Corinna Locastro, Antonio Folletto
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Wait – L’attesa

Filmul este centrat pe Ana si Jeanne, izolate într-o vila situata in Sicilia, asteptand sosirea lui Giuseppe. Asteptarile lor se tranSforma într-un act tainic de mare iubire si dorinta.L’attesa este un film de Drama 2015 Italia – Franta regizat de Piero Messina cu Juliette Binoche, Giorgio Colangeli si Lou de Laâge in rolurile principale.Va dorim vizionare placuta la The Wait – L’attesa (2015) Film Online Subtitrat.

Complot și caracterul sunt driverele clasice ale cinematografiei, dar există și alte forțe de impact egal. Anumite filme sunt conduse mai mult de ceea ce nu se întâmplă decât ceea ce face, iar tehnica fotografică poate transforma lipsa de acțiune în sens profund. Acesta este cazul încă în așteptare (2016), un titlu de film care descrie atât arc narativ povestea și modul în care acesta va fi experimentat de către cei mai mulți telespectatori. Lungi tăcut close-up-uri, care să înregistreze puțin mai mult decât o strângere musculare spranceana sau firele de păr de pe gât sunt folosite pentru a transmite puterea emoțională de o intensitate surprinzătoare.

Bazat în întregime pe interacțiunea dintre două femei și incapacitatea unuia de a dezvălui un adevăr dureros la altul, intriga și intervalul de caractere este neobișnuit de rare. Povestea se deschide cu o înmormântare și durerea prime palpabil pe fata unei mame care și-a pierdut un fiu. Anna (Juliette Binoche) este într-un loc adânc întuneric, atunci când ea ia un apel de la tânără și frumoasă Jeanne (Lou de Laage), care întreabă de ce fiul ei Giuseppe nu o întâlnim la aeroport. Anna invită Jeanne să îl aștepte la vila familiei din Sicilia, știind că nu va veni niciodată.


Trailer The Wait – L’attesa