The Visit (2015) Film Online Subtitrat


Regia: M. Night Shyamalan
Scenariu: M. Night Shyamalan
Actori: Kathryn Hahn, Ed Oxenbould, Peter McRobbie, Olivia DeJonge
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Visit

Un horror de tip found-footage, The Visit este povestea a doi frați care se bucură de o săptămână alături de bunicii lor, într-o izolată fermă din Pennsylvania. „Aici ora de culcare este 9.30. Ar fi o idee bună ca după această oră să nu ieșiți din cameră”, le spune bunicul nepoților, după care, așa cum probabil ne așteptam cu toții, lucrurile degenerează.

Este greu să vorbim despre orice filme de M. Night in aceste zile, fără a discuta traiectoria carierei sale, cum a început incredibil de puternic, cu un knock-out triplu al șaselea simț, Unbreakable, și semne, doar pentru a avea potențialul său risipit, sau cel puțin sub semnul întrebării, cu filme precum The Happening, The Last Airbender și după Pământ.

Ca un fan al Shyamalan mine, chiar a trebuit să recunosc că el poate fi pierdut luciul său. Acestea fiind spuse, eu sunt nespus de mult și euforici să spun că vizita. Este cel mai bun film Shyamalan începând cu The Village în urmă cu peste 10 de ani (favorita mea personală). Și nu e așa de rău că e bine. Vizita este un film legitim bun, cu performante mari, setari teribil si tiguri chiar mai bine, și o poveste simplă, dar satisfacatoare de ansamblu, care este tot Shyamalan are nevoie chiar acum.

Este greu de spus multe despre povestea fără a dezvălui prea mult, pentru că Vizita este, în esență tipul filmului în cazul în care este mai bine știi mai puțin mergi. Nu este de a spune filmul este plin de răsturnări de situație complot stânga și la dreapta, dar cum inteligent ea subverts așteptări, mai ales pe baza de campanie de marketing înșelătoare a filmului.


Trailer The Visit