The Ultimate Life (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Landon Jr.
Actori: Peter Fonda, Logan Bartholomew, Lee Meriwether, Ali Hillis
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantice
Durata: 105 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Atât un prequel și o continuare a lui 2007 bombă de teatru de inspiratie (dar DVD-ul hit) “The Ultimate Gift”, “The Ultimate Life”, din nou, soft-pedale mesaje blând de valori și de caritate familiale creștine destinate să facă apel strict la convertit. Frecventă bazată pe credință din The Ultimate Life, cineastul Michael Landon Jr. afiseaza o mare determinare, și chiar mai nebunie, în încercarea lui de a monta un “gigant” saga familiei -sized cu valorile de producție ale “Sharknado.” Rezultatul terminala plictisitoare se confruntă cu perspective sumbre de teatru pe drum la nesfârșite reluări Hallmark Channel, unde va provocare chiar și telespectatorii mai iertator să rămână treaz și de alertă pe tot parcursul.

Ridicarea de trei ani după evenimentele din “Gift”, ocupat tânăr mogul Jason Stevens (Logan Bartholomew, preluând pentru Drew Fuller) a lovit un plasture dur cu G.F. Alexia (Ali Hillis), și doar o citire completă a revistelor bunicului său miliardar decedat in The Ultimate Life, Red (James Garner, pe ecran pentru mai puțin de un minut), el se poate seta direct. Astfel, cea mai mare parte a filmului The Ultimate Life se desfășoară în flashback diagrame modul Roșu (jucat în primul rând de Drew Waters) a variat de la zdrențe la bogății, și ia un timp teribil de mult timp pentru a transmite un mesaj teribil de banală: Banii contează doar dacă ai pe cineva special să-l împărtășească cu .

loading...

În mare parte thesping sumbre perks pe scurt în timpul unei întindere timpurii purtate de atrăgătoare pentru tineri interpreți Austin James ca adolescenta Red si Abigail Mavity ca interesul lui dragoste plină de energie, Hanna. Din păcate, după un ocol ciudat în al doilea război mondial (și o scenă singură luptă care gestionează mai puțin verosimil decât orice Max Fischer, pus în scenă în “Rushmore”), adolescenții cresc și se concentreze cade exclusiv pe căutarea obsesiv pentru adulți Red pentru a găsi averea în ulei. E ca Daniel Plainview, doar homicidală whinier și mai puțin. Între timp, Hanna (acum jucat de Elizabeth Ann Bennett) își pierde în mod inexplicabil scânteie ei și dispare în fundal pentru a avea grijă de patru copii interschimbabile cuplului ca orice soție revenită (aparent) ar trebui in filme online The Ultimate Life.