The Truman Show (1998) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Weir
Actori: Laura Linney, Natascha McElhone, Noah Emmerich, Jim Carrey, Holland Taylor, Ed Harris
Anul: 1998
Gen: Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 8.1

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Acei membri ai publicului norocos (am încredere în ei toți au părăsit camera?) Va fi în măsură să aprecieze directorul mod meticulos Peter Weir și scriitorul Andrew Niccol din filme online The Truman Show, s-au construit un teren de puzzle în jurul valorii de caracterul lor central, care nu suspecta că el trăiește întreaga viața la televizor. Da, el trăiește într-o lume ideală improbabil, dar am căzut pentru că: am presupus filmul The Truman Show a fost o viziune sitcom de viață, în care vecinii se saluta peste gărdulețe albe, iar Ozzie si Harriet sunt oameni reali.

De fapt, este Litoral, o comunitate planificată de pe coasta golfului langa Tampa. Numit Seahaven în film, se pare ca un loc frumos de a trăi in The Truman Show. Truman Burbank Cu siguranță (Jim Carrey) nu știe nimic altceva. Accepti lumea pe care esti dat, realizatorii sugereaza; mai mulți spectatori atent va primi mesajul îngropat, care este că acceptăm aproape totul în viața noastră, fără a examina foarte atent. Când a fost ultima dată când ați reflectat asupra modului într-adevăr ciudat un copac arată? Truman lucrează ca director de vânzări la o companie de asigurări, este fericit căsătorit cu Meryl (Laura Linney), și nu i se pare suspectă că ea descrie produsele de uz casnic, în limba de reclame TV. El este fericit, într-un fel, dar o jenă gnaws departe la el. Ceva lipseste in The Truman Show, iar el crede probabil că s-ar putea găsi în Fiji, în cazul în care Lauren (Natascha McElhone), singura femeie pe care o iubea cu adevărat, se presupune că și-a mutat cu familia ei.

loading...

De ce a plecat atât de repede? Poate pentru că nu a fost un pariu sigur pentru lumea lui Truman: actrita care a jucat (numit Sylvia) a dezvoltat sentiment și milă pentru Truman, și a simțit că ar trebui să știe adevărul despre existența sa. Meryl, pe de altă parte, este un pro de încredere (The Truman Show).