The To Do List – Ore de sexologie (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Maggie Carey
IMDB: 5.8
Regia: Maggie Carey
Actori: Christopher Mintz-Plasse, Rachel Bilson

loading...

In The To Do List, Brandy Klark a terminat liceul prima pe şcoală şi vrea ca, înainte de colegiu, să facă uitată imaginea ei de fată studioasă. Planul? O listă cu toate “activităţile” pe care le-a ratat în timpul liceului. Brandy îşi dă seama repede că habar n-are cum să abordeze astfel de ocupaţii, aşa că apelează la sfaturile celor mai bune prietene. Dar va fi nevoie de mult curaj, imaginaţie şi deschidere de minte ca să termine cu toate intrările de pe listă până la începerea anului universitar

Este îndoielnic că această rupere-limită farsă sex ocazional dezordonat in The To Do List, de multe ori vulgar și fățiș zdrențuită stabilită în timpul primului an al administrației Clinton va fi în conducerea de recunoaștere Premiul Academiei. Cu toate acestea, având în vedere că în urmă cu 20 de ani cel mai popular a fost comedia “doamna Doubtfire”, cu Robin Williams în trageți respectabil, ea nu oferă dovada că au existat unele evolutia la filme În următorii două decenii. Cel puțin “To do list” ‘s doamna lider este o femeie reală sub forma de bici-smart și-whippet slabă Aubrey Plaza (“Parcuri și Agrement” televizorului), care reuseste sa fuzioneze alura Viermii mișcători unui tânăr Mackenzie Phillips cu recursul deadpan de MTV animate anti-eroina Daria.

Director / alegere scriitor Maggie Carey a filmului The To Do List si a erei adaugă pop-nostalgie fixați cu ea Gen-X twist pe tipul de antichități robuste, care sunt, de obicei, domeniul de aplicare al dezmăț cinematografică de sex masculin, cu referiri la orice, de la Tracey Aur, Trapper Keepers și Wonderbras la Marky Mark , casete VHS și Nirvana. Coloana sonora reflectă tenor de ori, precum: “Eu atât de fierbinte” de 2 live Crew-care au depasit consultativ parental Tipper Gore fără nici o listă de versuri-naughtily pantaloni și gemetele peste creditele de deschidere.

Dar alegerea regizorul in The To Do List, unei perioade de timp pre-Internet este în principal unul practic. În acest fel Plaza Brandy, un Boise, Idaho, sef de promotie de liceu, cu un GPA nosebleed de mare, dar cu o experienta romantica minuscule nu pot doar Google drum spre o educație sexuală în timpul înainte de a intra la facultate. În schimb, ea trebuie să-l tot se-pas cu pas, inch experiență de inch în același mod clinic, metodic că Mathlete apropie studiile academice și orice altceva în viața ei prea rigidă.

Acordarea de asistență și încurajare în a veni cu o listă de verificare a actelor intime atât run-of-the-moara (masturbarea) și ezoteric (teabagging) sunt cei mai buni prieteni Fiona (Alia Shawkat de “Arrested Development”) – care se referă la Brandy ca “Pancake “probabil din cauza ei de mult a remarcat-la lipsa de bosomy dotare-și Wendy (Sarah Steele). Scopul final Brandy este de obicei cea: Pierderea virginitatea din The To Do List.