The Swan Princess A Royal Family Tale (2014) DUBLAT Online

Regia: Richard Rich
Actori: Yuri Lowenthal, Joseph Medrano, James Arrington, Elle Deets
Anul: 2014
Gen: Animatie, Familie, Fantezie, Dublate
Durata: 83 minute
IMDB: 4.1

loading...

Cu secole în urmă, The Swan Princess A Royal Family Tale, o forță malefică simțitoare, cunoscut sub numele de Arte Interzis intrat Pământ din lumea interlopa, intenția de a distruge toate rivalii sai pentru putere magică. Acesta a aflat de o legenda care Swan Princess va aduce într-o epocă de bunătate, și că răul pur nu va supraviețui în prezența ei, dar ea poate fi învinsă de o piatră magică de culoare verde. Arte Interzis corupt legenda, ceea ce face să pară că Swan Princess va aduce disperare și distrugere în schimb. Un grup de veverițe zburătoare, numit scullions, găsit legenda și-a lungul anilor au format o comunitate dedicat pentru a găsi și distruge Swan Princess. Când Odette, Swan Princess, a fost în cele din urmă născut la regele William, Arte Interzis încercat să folosească vrăjitor Rothbart să o învingă dar nu a reușit.

În prezent, Odette și Derek sunt presat de Uberta de a avea un copil, si nu stiu ca acestea sunt urmărite de către scullions. Arte interzise a unit forțele cu Mangler, liderul ajutor de bucătar, The Swan Princess A Royal Family Tale, dar este înfuriat la eșecul lor cel mai recent. Arte interzise lasă pestera sa de a arde Odette în viață, dar este blocat de puterea Odette și are să se întoarcă la cristal în peșteră sa de a recupera. O casă din apropiere ia foc în schimb, omorând tatăl unei tinere fete, Alise. Odette și Derek aduce Alise la castel, și Odette se simte o înrudire cu ea pentru că amândoi au pierdut părinții lor tragic. Deși Alise refuză să vorbească, ea devine încet mai aproape de Odette și Derek, și ei decid să o adopte ca ea nu are nici rude de viață.

Cele scullions ataca castelul Uberta lui, The Swan Princess A Royal Family Tale, răpire Alise pentru a atrage Odette și Derek departe, și de blocare oricine altcineva în pivniță. Odette și Derek evita capcanele de scullions “, dar Derek este otrăvit de lovitură Dart Mangler lui. Un ajutor de bucătar prietenos, care Odette nume Scully, cure Derek și explică despre Fake legenda Swan Princess și Arte Interzis, și arată că el a fost păstrarea în condiții de siguranță piatra magică. Grupul a merge pentru a salva Alise.

În timp ce Derek acționează ca o distragere a atenției, The Swan Princess A Royal Family Tale, Scully se furișează în sat ajutor de bucătar și găsește Alise în peșteră Arte Interzis “, dar el nu a reușit să o salveze. În cazul în care scullions pe cale să execute Derek, Odette intervine și explică faptul că tot ce vrea este pentru cei dragi ei de a fi în siguranță. Scully spune scullions care legenda este o minciună și adevărata răul este Arts interzise. Mangler șutează o săgeată otravă la Odette, care este blocat de Jojo, unul dintre scullions. Odette îl vindecă cu un antidot pregătit de Scully, și tableta cu profeția corupt dezvăluie adevăratul profeția despre Swan Princess.

La castel, Uberta și Rogers sunt pe cale să fie pedepsit de scullions pentru protejarea Swan Princess, și să declare sentimentele lor unul pentru celalalt. Jojo și celelalte scullions sosesc cu tableta profeție adevărată, dovedindu Odette a fi bun, The Swan Princess A Royal Family Tale, și ei eliberați Uberta și captivii. Armata ajutor de bucătar lucrează împreună cu Derek, Puffin, Jean-Bob și viteza pentru a proteja piatra magică, dar Arte Interzis reușește să-l obțină, câștigă puterea. Odette și Scully introduceți pestera Arte interzise “pentru a salva Alise, și sunt atacate de Mangler. Scully învinge Mangler, dar Odette nu a reușit să rupă închisoare Alise lui. Alise în cele din urmă vorbește în sus, spune Odette să distrugă cristal Artelor Interzis “. Când Odette este în măsură să, Scully sare pe cristal, sacrifica el însuși pentru a distruge Arte interzis. În explozia a urmat Alise este eliberat din închisoare ei nevătămat, și ea strigă la Odette: “mami”. Filmul se încheie cu toată lumea sărbătorește prezentarea Printesa Alise în împărăția.