The Swan Princess (1994) DUBLAT online

Regia: Richard Rich
Actori: John Cleese, Adam Wylie, Steven Wright, Jack Palance, Joel McKinnon Miller
Anul: 1994
Gen: Familie, Animatie, Comedie, Dublate
Durata: 90 minute
IMDB: 6.4

loading...

The Swan Princess “se dezvăluie ca un film a timpurilor noastre corecte politic într-o scenă mai devreme, în cazul în care un prinț face greșeala de a spune o prințesă ea este” frumos “. Asta e tot? Întreabă ea. Ce altceva sunt eu? Prințul este la o pierdere pentru cuvinte: “Ce altceva este acolo?” Și astfel prințesa marsuri huffily din viața lui, și în tot felul de predicaments cumplite, pur și simplu pentru că prințul – pe care le-a cunoscut din copilărie – ar putea să nu cred să spun că ea a fost, de asemenea, inteligent.

Aceasta este, cred, un progres; frumusete a fost mult timp singurul atribut de prințese în basme, în afară de un anumit wistfulness fad. Si Printesa Odette, eroina de full-length de desene animate animate Richard Rich, este o tânără inteligentă, cu toate că nu destul de inteligent să stea departe de vrăji magice ale răului Rothbart, care dorește regatul tatălui ei și speră să-l câștige prin fraudă, prin furtul mâna în căsătorie. Vraja lui o transformă într-o lebădă, care poate fi văzută doar ca o prințesă, atunci când Luna este pe lac.

“The Swan Princess,” inspirat în parte de “Lacul lebedelor”, este cea mai recentă și, probabil, cel mai bun într-o serie de aspirantii Disney – caracteristici animate care combină muzica, grafica avansate și personaje mai sofisticate, în recenta tradiția hit-uri enorme Disney ” The Little Mermaid “,” Frumoasa și Bestia “,” Aladdin “si” The Lion King “. Ea nu prea ajunge acest standard (piesele nu sunt foarte memorabil și animația nu este la fel de supla si detaliat), dar la fel de divertisment de familie de vacanta, o face foarte frumos, și este cel puțin la fel de bun ca, să zicem, a lui Disney drept -sa-video best-seller “Razbunarea Jafar.” Bogat, care a produs, regizat și a scris filmul, și Steve Gordon, care a făcut animație, au studiat în mod evident recente succese Disney cu atenție. Eroina lor, Printesa Odette, este în tradiția de Little Mermaid, și nu poate face se văzut sau auzit de omul care îl iubește. Mai active ei sunt trei vesel mici personaje de sprijin: A broasca testoasa, o broască și un Puffin, care oferă ajutor de benzi desenate ca sidekicks obligatorii în filme Disney.