The Survivalist (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Fingleton
Actori: Ciaran Flynn, Mia Goth, Martin McCann, Andrew Simpson, Douglas Russell, Olwen Fouere
Anul: 2015
Gen: Drama, SF, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Scenaristul-regizor Stephen Fingleton primul film, “The Survivalist”, are loc într-o lume sumbră, nemilos post-apocaliptic, care, prezintă o distribuție de personaje piatră cu care se confruntă într-o țară fără lege, își amintește “Mad Max” și continuările sale. Dar Fingleton swap deșertul arid dintre acele filme pentru teren luxuriantă și povestiri la fel de texturate determinată mai mult de priviri tensionate decât prin cuvinte.

Exclusiv amplasat într-o țară fără nume, regizor irlandez debutul Fingleton se bazează pe scurtmetrajul “Magpie”, o poveste la fel de trist de caractere fără nume se străduiesc să supraviețuiască împotriva cote tulburi. În timp ce “Magpie” a oferit o imagine de care existenta sumbru, “The Suvivalist” se întinde la lung metraj cu oarecare dificultate – la 109 de minute, povestea minimalist din cele trei personaje vii prin anotimpuri într-o cabină șubred în pădure de multe ori se simte ca o pileup de viniete murdare. Cu toate acestea, abordarea narativă precis Fingleton are o calitate hipnotică, care ține procedura viguros, într-o stare de incertitudine perpetuă in The Survivalist.

loading...

Dialog gratuit pentru sale inițiale de 16 de minute, “The Survivalist” centre inițial doar pe poziția de lider anonim (Martin McCann), un om ursuz, cu barbă tânăr care își petrece zilele singuri tinde să o cultură în afara casei sale din lemn și paza împrejurimile sale. În timp ce, la prima ostilă față de sosirea unui femeie de vârstă mijlocie pupa (Olwen Fouéré) și fiica ei twentysomething (Mia Goth), atunci când mama oferă până copilul să doarmă cu gazda lor în schimbul hrană și adăpost el obligă în liniște. Deci, începe un set instabil de alianțe, ca tânăra dezvoltă simultan sentimente pentru noul ei bedmate chiar ca mama ei șoptește planuri trădătoare a depăși proprietate.

Adoptată cu reținere extremă, acest triunghi din The Survivalist, incomodă de relații ia pe o dimensiune abstractă, care sugerează o calitate atemporala, chiar dacă materialul este punct de vedere tehnic science fiction. Dar Fingleton include doar suficiente detalii pentru a seta scena pentru un viitor imaginar doar câteva grade eliminate din prezent: Un diagrame grafic deschidere declinul resurselor naturale în secolul 21 și dispariția de însoțire a cea mai mare parte a populației lumii. Pentru cea mai mare parte a “The supraviețuire”, se simte de multe ori ca și cum ne uitam la ultimele trei suflete pe planetă în care acestea luptă prin fiecare zi fără speranță.

Cu detalii insuficiente referitoare la poveștile lor, Fingleton nu reușește întotdeauna să facă personajele sale suficient de adânc pentru a justifica demeanors lor, care sau aprige și melancolice, care, uneori, frontierele pe robotica. În același timp, lumea lor ia pe o elocvență poetic definit printr-o nemișcare și dor, care amintește Cormac McCarthy. Lent, meditativ ia din trio sta împreună la cabină și de lucru câmpurile scoate starea moartă a mediului lor în timp ce generează, de asemenea, emoție continuă în jurul posibilitatea ca forțele amenințătoare din filme online The Survivalist, ar putea perturba rutina lor în orice moment.

Și de mai multe ori, ele fac. La început, singura amenințare adevărată vine de la tendințele autodistructive ale grupului, dar pădure port cifre mult mai amenințătoare. Ajutat de focuri de urmarire a pacientului de imagine Damien Elliot și paletele incredibil texturate verde-si-maro ale peisajului în aer liber, “The Survivalist” își găsește în mod regulat drumul spre extreme de suspans. Strategiile de încadrare rafinat dezvăluie în mod frecvent informații disponibile pentru toate caracterele dintr-o dată: o lovitură de urmărire de sus a unei urmărire periculoasă, o coajă foc de armă scrunched în pumnul un caracter în timp ce un alt rămâne conștient.