The Sunset Limited (2011) Film Online Subtitrat

Alb și Negru
Regia: Tommy Lee Jones
Actori: Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones
Anul: 2011
Gen: Drama
Durata: 91 minute
IMDB: 7.4

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Inspirata din piesa de teatru omonima a dramaturgului Cormac McCarthy, drama “The Sunset Limited” se petrece intr-un apartament inchiriat din New York, in care doi barbati numiti generic Black si White poarta o discutie filozofica pe tema semnificatiei sau lipsei de semnificatie a existentei.

loading...

Dupa ce l-a salvat de la moarte pe White in filmul The Sunset Limited, un profesor de colegiu care a vrut sa se arunce in fata metroului, fostul puscarias Black se straduieste sa il tina incuiat pe sinucigas in apartamentul sau pentru a evita o noua tentativa a acestuia de a-si curma viata, in acelasi timp dorind sa afle motivele care l-au determinat pe musafir sa intre intr-o asemenea stare depresiva.

Condamnat la inchisoare pentru crima si aflat pe punctul de a fi injunghiat mortal in timpul detentiei de catre un alt prizonier, Black pretinde ca a avut o viziune divina si ca, din acel moment, a devenit credincios, fiind convins ca Dumnezeu i l-a scos in cale pe White pentru a-l converti si a-l aduce pe calea cea buna. Numai ca White este ateu, dispretuieste crezul religios al lui Black si tot ceea ce isi doreste este sa fie lasat sa isi sfarseasca socotelile cu viata.

“The Sunset Limited” este situat într-un apartament din New York – tentativa de suicid White ia aparent loc la stația de la Eighth Avenue și Strada 155th – dar locul este pe lângă subiect, așa cum este povestea în sine. Ce aspecte sunt cuvintele, ceea ce înseamnă un efort continuu domnului McCarthy pentru a le aranja în moduri incantatorii, pentru a intra în șanț antic-Bard.

Stilul lui aici este relativ imputinate, mai aproape de spareness studiat “The Road” decât texturi mai floride de “Blood Meridian” sau “Toate Pretty Horses” și ecouri ale Bibliei si Americana gotic sunt unite de cele ale Beckett și alți dramaturgi moderniste.