The Suffering (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Hamilton
Actori: Phil Amico, Nick Apostolides, Liz Christmas
An: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Suffering

Henry Dawles este un evaluator ce întâmpină o mulţime de probleme financiare. Urmează să aibă un copil cu soţia sa înstrăinată. Realizând că viaţa sa se năruie încetul cu încetul, Henry decide să accepte oferta făcută de un bărbat mai în vârstă, Remiel, aceea de a-i evalua proprietatea situată la ţară. Ajuns la faţa locului, Henry explorează proprietatea vastă şi frumoasă şi descoperă că nimic nu este ceea că pare. Curând, Henry este nevoit să lupte pentru a nu-şi pierde minţile definitiv. Realizează că Remiel este un pericol datorită comportamentului său excentric.


Trailer The Suffering


Review The Suffering

Robert Hamilton, a servit ca director la Suferința. Hamilton, de asemenea, co-a scris scenariul cu Marco V. Scola. IMDB identifică filmul ca Horror, Mister, Thriller. Cu toate acestea, este dificil să se atribuie un anumit gen pentru această producție.

Desigur, în filmul aparițiilor abundă. DecayMag.com Robert Hamilton, Marco V. Scola SufferingFright își găsește amprenta cu tac vizuale ocazionale. Elementele de tensiune transmit cu expuneri profunde. Aceste caracteristici fac balansa o prezentare într-o categorie sau alta. Cu toate acestea, există o ocazie rara care un film exceleaza peste bord.

În această măsură, Suferința pune într-o abordare psihologică a povestirii sale. Cele mai multe dintre himerele proiectate sunt renderings de suflete chinuite. Aceste manifestări servesc ca metafore pentru conflictele umane interne, conflicte emoționale.

Suferința este un film remarcabil. amatorii de groază și cinefililor, cât vor aprecia direcția creativă folosită pe această producție. Ca spectator, atenția trebuie să fie de rezervă din cadrul de deschidere. Hamilton si Scola a proiectat un scenariu cu elemente cheie infuzate în fiecare scenă. Acesta este un semn de mare structură de scriere. Este regretabil faptul că majoritatea filmelor devin diluate cu efecte speciale elaborate. Acesta nu este cazul cu Suferința.

Pe tema efectelor, Suferința prezintă unele efecte practice impresionante. Desenele sau modelele deși subtile au fost imbunatatiti cu iluminare uimitoare și camera de lucru. Suferă livrează cu o sursă de material răcoritoare provocatoare.