The Submission of Emma Marx Exposed (2016) Film Erotic Online

Regia: Jacky St. James
Scenariu: Jacky St. James
Actori: Penny Pax, Richie Calhoun, Riley Reid
Anul: 2016
Gen: Erotice, Drama, Romantice
IMDB: n/a

“The Submission of Emma Marx Exposed” scriitor și regizor premiat Jacky St James este din nou la cârmă, aducând la capăt una dintre povești de dragoste cele mai captivante si complicate de cinema adult.

“Iau o mulțime de riscuri cu a treia și ultima tranșă de” Emma Marx “, dar eu cred că se termină exact așa cum trebuie”, a declarat Jacky St James. “Aceasta este prima mea trilogie și eu nu vreau să eșueze. Nivelul presiunii mă pune pe mine se întrece pe sine ultima rata din punct de vedere poveste, acționând, etc este foarte mare. Nu vreau să iau un pas înapoi – vreau întotdeauna să facă un pas înainte “.

loading...

Intitulat “The Submission of Emma Marx Exposed”, noul film găsește conduce Penny Pax și Richie Calhoun reiau rolurile ca Emma Marx și William Frederick, un cuplu neconvențional de navigație o relație intensă și contractuală BDSM. Riley Reid și Van Wylde sunt, de asemenea, din spate, jucând sora Bulbuc Emma Nadia și soțul ei iubitor Ray.

“Rolul Emma este un vis devenit realitate. Felul in care a evoluat de-a lungul filmelor aproape de oglinzi de viață și experiența mea în industria pentru adulți”, a declarat Penny Pax. “Nu pot să aștept pentru a începe această producție și a vedea cum totul se termină!”

Richie Calhoun a spus: “M-am așteptat cu nerăbdare să fotografiere treia caracteristică din seria” Emma Marx “din momentul în care am plecat de pe platourile de al doilea îmi pasă ce se întâmplă cu aceste personaje,. Mă întreb ce se întâmplă cu aceste . de caractere lor este ca o mulțime de relații, chiar dacă este mai extreme pe care le e teamă că nu va funcționa,. le e frică de ei înșiși, dacă aceasta nu funcționează Senzatii noi este un studio progresiv și inteligent de sus în jos, și. totul este în regulă cu lumea când facem porno murdar împreună. ”

“The Submission of Emma Marx Exposed” încântat consumatorii și critici deopotrivă, în 2013, cu povestea sa alimentat cu cârcel de o poveste de dragoste puțin probabil între o femeie tânără ambițioasă și independentă și un om de afaceri dominator cu o propunere pentru o relație contractuală BDSM. devotamentul lor a fost pus la încercare în acest an “Depunerea de Emma Marx -. Boundaries” “Depunerea de Emma Marx – expuse” se va închide cartea pe Emma Marx și William Frederick in filme erotice The Submission of Emma Marx Exposed, dar nu fără a face dezvăluiri majore și legarea se termină în vrac.