The Submarine Kid (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Eric Bilitch
Scenariu: Eric Bilitch
Actori: Finn Wittrock, Emilie de Ravin, Jessy Schram
Anul: 2015
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Spencer (Finn Wittrock), un nou Marine de pe al treilea tur de datorie în Afganistan se intoarce acasa la familia lui iubitoare, gregar (dacă hard-potabilă) Amicii din The Submarine Kid, și prietena devotata (Jessy Schram). Dar el este, ca soldații de film atât de multe ori sunt, bântuit de viziuni de luptă, în special o femeie într-o burqa. El se trezește înstrăinat de familia sa, atras mai mult de un loc de muncă liniștită, la un proprietar de magazin de carti de un veteran. Aici el întâlnește Alice (Emilie de Ravin), al cărui nume semnalează prin intermediul-the-cauta-sticlă apoi povestea lui Spencer va lua. Cei doi greva o rapid, dar la fel de repede Spencer este pummeling un partygoer la o pastă și de conducere masina lui de pe drum într-un lac.

De aici, “The Submarine Kid” ia o întorsătură magic / fabulistic prin care viața lui Spencer se intersectează cu povestea pentru copii (de asemenea intitulat “The Kid Submarine”), scrisă în anii 1950. Spencer este, cum ar fi “Abatorul-Five” s Billy Pilgrim-un alt soldat bântuit cu un psihic fragmentat-deblocat în timp. Aceasta este o venă potențial bogat pentru a observațiilor mine despre persistența de război, contrastul dintre închinarea erou naiv și realitățile sumbre de luptă, și remorcher-de-razboi intern al soldatului întoarce in filmul The Submarine Kid, dar scriitorul-regizor Eric Bilitch ( ceea ce face debutul caracteristică) dramatizează acest conflict psihologic în ceea ce privește stereotipurile bland. Direcție Bilitch este plat și personajele sale sunt concepute prea larg pentru a conecta.

loading...

Actorii face tot posibilul in filme online The Submarine Kid, dar li se cere să joace roluri imposibil generice. Spencer este un soldat, nu o persoană pe deplin format, și așa Wittrock nu are de ales decât să expire în tipare standard de comportament bântuit-soldat, inclusiv o mulțime de plâns și de rupere lucruri și caută ușor inconfortabil atunci când oamenii încearcă să-i spună că are nevoie de ajutor . Există, previzibil, un eveniment traumatic care a precipitat Big break mental Spencer, dar în acest moment este furnizat fără context sau înțelegerea și sfârșește inregistrarea ca ceva mai mult decât un dispozitiv de complot. Alice este conceptualizat un pic mai mult distinct, și Emilie de Ravin aduce unele personalitate extrem de necesare pentru rolul, dar genericness abordării globale domoleste orice scânteie între ei și Spencer.

Pentru o poveste The Submarine Kid magic-înclinat despre o pauză psihologic sever, “Kid Submarine” este surprinzător de liniar, fără întreruperi formale să perturbe fluxul constant de narațiune. Povestea este prezentata clar si liniar. Forma (fotografii, punerea în scenă, aranjamentul de scene) ar fi la fel de potrivite pentru o comedie romantica inima usoara, deoarece este pentru această dramă psihologică aparent. Filmul The Submarine Kid devine frecvent languroase și plictisitoare, dezvăluind soluții pentru misterele sale centrale cu mult înainte de rola de credite. Ar fi interesant pentru a vedea acest film retăiată radical (ceva de genul ce a făcut Steven Soderbergh la “The Limey”). În timp ce eu nu sunt sigur nici o sumă de editare ar putea transforma complet acest material filmul este prea mohorâtă, personajele prea superficial-o revizuire semnificativă ar putea face acest lucru un film mult mai interesant.