The Subjects (2015) film online subtitrat

Regia: Robert Mond
Scenariu: Robert Mond
Actori: Paul O’Brien, Charlotte Nicdao, Emily Wheaton
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 5.2

Tocmai am ieșit din vara anului supereroi, și așa omenește începem cădea cu lansarea de un film The Subjects anti-supereroi. Debutul regizoral Robert Mond lui (pentru care a scrie, de asemenea,) acoperă povestea a opt străini care voluntar pentru un studiu clinic de droguri, care le oferă toate superputeri. Startul filmului este stancoasa, dar daca se poate face trecut că veți fi într-o plăcere grijuliu și angajarea. Opt străini merge într-o cameră încuiată de a participa la un studiu clinic pentru droguri o companie farmaceutica numita SunSkye. După acolo, participanții se spune că după ce ia pilula vor fi blocate în camera timp de opt ore, după care vor fi liberi să plece. Cu toate acestea, la scurt timp după administrarea de pilule, subiectele descoperi că efectele pilulei par să includă abilități supraumane in The Subjects; deși nu lovi cu piciorul în imediat pentru toată lumea. Nu mult după aceasta, gasca își dă seama că puterile sunt un pericol pentru-le pe toate, și o luptă pentru a ieși din cameră în condiții de siguranță rezultă.

loading...

Robert Mond are mai multe credite de scriere decât conducerea sub centura lui, asa ca am fost surprins de repulsiveness inițial scenariul lui. Mond pasă mult prea greu pentru a face glume și împinge dezvoltarea caracterului prea mult dintr-o dată, astfel încât o mare parte din dialogul doar se simte nenatural. În special, Jenna (Emily Wheaton) este pur și simplu abisal. Ea trebuia să fie o fată proastă bogat, cu un obicei de petreceri, dar Mond scrie personajul ei ca stupid la nivel de neconceput, și este o distragere a atenției plicticos. El ar fi făcut bine pentru tonifierea acest jos; În schimb, el întărește lipsa ei de inteligență, până la punctul că este epuizat. Din fericire, scrisul îmbunătățește ca filmul progreseaza.

Există câteva personaje care sunt atât de bine scrise și bine jucat. Katharine Innes este mult mai potrivit pentru rolul de Nikki, The efort frumoasa subiectul care este reticenți în a dezvălui prea multe despre ea. Deși publicul nu este dat nici un detaliu despre trecutul lui Nikki, Innes o face se desprinde ca un protagonist natural. Charlotte Nicdao Este demn de menționat, precum și pentru a aduce ei caracter anxios și tocilar, Lilly, la viață. Mond are o idee unică aici – anti-super-eroi. The Subjects este diferită prin aceea că este în întregime o poveste de origine, precum și “eroii” trebuie să facă față adversitate înainte le-am dezvoltat chiar și înțeles puterile. Mond include mari emoții psihologice din film; pentru o mare parte din ea ce ești degetele de la picioare, care este ceva care ma surprins plăcut. Consecințele inexplicabile (cam asta e la fel de bine pot descrie evenimentele fără spoilere) sunt destul de interesante, și te vor trage în.

Sincer The Subjects, cea mai mare problema mea cu acest film este începutul. Scriitori și directorii nu ar trebui să degresat peste începutul filmelor lor; e prea important. O audiență vor putea să-și amintească de sentimentele le-au avut în timpul scenelor de deschidere a unui film The Subjects, și asta face parte dintr-o impresie de durată. Vreau să sun la SUBIECTELOR un film bun, dar la început mă ține de la a fi capabil să facă acest lucru. Din păcate, filmul de debut full-length Mond a căzut pradă mediocritate.