The Story of O (1975) Film Erotic Online

Titlu original: Histoire d’O
Regia: Just Jaeckin
Actori: Corinne Clery, Udo Kier, Anthony Steel
Anul: 1975
Gen: Drama, Erotice
Durata: 105 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Frumoasa O din filme erotice The Story of O, este dusă de iubitul ei, Rene, într-un adăpost bizar. Aici, O va învăța arta bondage-ului și va înțelege cum să suporte numeroase perversiuni sexuale…

Când am fost un adolescent, am citit cartea aceasta se bazează pe. Până la acel moment, nu am înțeles supunere. Problema am cu cele mai multe filme sadomazochiste este faptul că ele se concentrează puternic pe jumătatea sadică a lucrurilor. Consimțământul este, în general, de mână fluturat sau ignorat, și punctul de vedere este aproape întotdeauna de dătător de durere. Nu mă deranjează doi adulți care consimt intra in acest tip de lucru, dar în contextul unei istorisiri, tortura sexuală poate fi chestii iffy. Ce cele mai multe dintre aceste filme nu reușesc să înțeleagă este faptul că supunerea consensuală este evocatoare o formă de supunere după cum vă puteți imagina in The Story of O, și mult mai puternic decât unele sadica bate un obiect sexual legat și gagged.

loading...

Masochismul este complicată – și așa este sadism, eu sunt sigur că – în sensul că poate fi de aproximativ mai mult decât durerea pur și simplu se confruntă. Vizionarea unui chin sadică pe cineva, de bună voie sau nu, nu este în mod necesar de gând să-și îndeplinească dorințele masochista. Uneori este mai puțin despre durere și despre o pierdere a controlului – și că pierderea controlului, în mod ironic, trebuie să fie de alegere. Este o acțiune – trimiterea – nu o reacție in The Story of O. Ideea de a lua pe cineva de control poate fi atragatoare, dar ideea de a iubi pe cineva atat de mult l-ai lăsat de bună voie să le preia controlul este puternic. Asta e ceea ce acest film – și romanul pe care se bazează – o înțelege.

Există o linie fină de tras aici, iar filmul îl găsește și merge-l. Ea se împiedică ocazional in filmul The Story of O- așa cum a făcut cartea – dar se constată că cea mai mare parte linia perfectă pentru a merge pe jos. Ca o bucată de cinematograf lascivă, este, probabil, una dintre puținele am văzut vreodată că am găsit ademenitoare pe acel anumit nivel. Una dintre metodele cheie pe care le utilizate care au făcut atât de mult succes în ceea ce privește a fost că a făcut punctul de vedere că din O, depunătorului.