The Story of God with Morgan Freeman (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Morgan Freeman, Amir Hussain, Jodi Magness
An: 2016
Gen: Seriale Online, Aventura, Istorice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Story of God SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis The Story of God with Morgan Freeman

Dupa numeroasele sale roluri din aproape toate genurile de film, dupa ce l-a interpretat pe Dumnezeu in comedia “Bruce Almighty” sau in “Evan Almighty”, Morgan Freeman incearca rolul de prezentator al unui serial pe care il va si produce – “Story of God”.

In noua productie ce va fi difuzata abia la anul pe National Geographic SUA si Nat Geo Mundo, Morgan va trata subiecte precum Geneza, istoriile lumii, va vizita si va vorbi despre locuri importante de pe planeta din punct de vedere spiritual, va discuta cu specialisti in arhelologie si multe altele.

Insusi Morgan Freeman se pare ca a fost de acord sa participe la cateva teste neurologice in cadrul unui program in care se studiaza efectele pe care le are credinta in Dumnezeu asupra creierului uman.

“Povestea lui Dumnezeu este una dintre cele mai mari mistere si una dintre cele mai importante idei din lume. Pentru mine, acest proiect ma ajuta sa inteleg mai bine Divinitatea, sa aflu raspunsuri la intrebari usoare dar dificile, sa cunosc specialisti pentru ca impreuna sa dezlegam mistere ale spiritualitatii”, a declarat Morgan Freeman. “De ce sa nu recunoastem, Dumnezeu…Divinitatea… reprezinta una dintre cele mai provocatoare, interesante si importante subiecte din lume”, a mai adaugat actorul.


Trailer The Story of God with Morgan Freeman