The Sting (1973) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cacealmaua
Regia: George Roy Hill
Actori: Robert Redford, Charles Durning, Paul Newman, Eileen Brennan, Harold Gould
Anul: 1973
Gen: Drama, Crima, Comedie
Durata: 129 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Directorul George Roy Hill, iar stelele sunt cele două amici bune vechi Paul Newman și Robert Redford. De data aceasta, ele joacă escroci care metodic și cu o mare ingeniozitate fleece un semn de bogat (Robert Shaw). Metodele lor sunt incredibil de complexe (ar fi nevoie de tot spațiul de astăzi pentru a încerca să le explice.) O mulțime de distracție în film se uita Hill si scenaristul său, David S. Ward, păstra o parcelă din The Sting.

Filmul The Sting este stabilit în Chicago din 1930, și multe dintre scenele în aer liber au fost filmate aici (inclusiv o lovitură platformă eficientă la Union Station). Vom vedea o, confuz, viguroase gălăgie oraș mare, în cazul în care băieții mari cu mușchiul sunt oarecum întotdeauna pierdut la băieții cu unghiurile de încredere. Robert Shaw niciodată da seama ce la lovit. Shaw este un jucător cu miza mare, care în primul rând se cuplat în timpul unui joc de poker între New York și Chicago în a 20-lea Limited. Newman și Robert Redford l la fața locului, l-marcheze și să înceapă să-l manipuleze. El nu își dă seama că știu chiar unul pe altul, și care face parte din farmecul: Ei trebuie să joace o mulțime de scene pentru el străini ca fiind completă, după cum Redford permite întâmplare picătură că el știe locația cea mai mare cameră de sârmă, în The Sting.

loading...

Ideea The Sting, Redford explică, este de a permite Shaw pentru a câștiga mare pe o cursă de cai fixă, în scopul de a. . . dar nu Glumeam când am spus schemei este complicat. Paul Newman operează camera de sârmă. Sau ar trebui să spunem pare a fi operat de către Newman. Sau, mai precis, se pare a fi o cameră de sârmă, deoarece întreaga operațiune este pur și simplu un set de teatru, și toată lumea în cameră este un actor, iar “emisiunile” de pe pista de fapt se fac de către un crainic în THE camera din spate.

Filmul The Sting are un stil de frumos, degete de lumină la ea. Hill echilibreaza delicat copii 1930 cu mici exagerări sale de moda și stiluri. El spune povestea episodic, de rupere a filmului în jos, în diferite platouri ale jocului con. Și e extrem de bine la menținerea unui fel de afara bilanțului stimulare; niciodată nu putem fixa destul de Newman și Robert Redford în jos. Sunt mereu un fel de pescuit sportiv în scene, făcând declarații enigmatice sub respirația și stau cel puțin cu un pas inaintea noi. Stilul vizual Hill este oblică; în loc de staționarea actorii lui în cadru și înregistrarea acțiunii, el pare să se strecoare pe ea. Newman și Robert Redford par aproape în drumul lor spre un alt film The Sting. În cazul în care sună ca o critică, nu este menit ca o: Stilul de aici este atât de seducătoare și spiritual este greu de stabilit. Este ca și cum nimic altceva am văzut de Hill, și uneori, aproape îmi amintește de Jacques Tati încrucișat cu Robert Altman. Este bine pentru a obține un film crimă mai mult în cauză cu umor și caracter decât cu sânge și gore; aici este una, cum se spune, pentru întreaga familie in filme online The Sting.