The Star Wars Holiday Special (1978) Film Online Subtitrat

Regia: Steve Binder, David Acomba
Scenariu: Pat Proft, Leonard Ripps
Actori: Mickey Morton, Patty Maloney, Mark Hamill
Anul: 1978
Gen: Aventura, Familie, Muzicale
IMDB: 2.4

Povestea principală a acestui episod special The Star Wars Holiday Special prezintă sosirea lui Chewbacca și a lui Han Solo pe planeta Kashyyyk, lumea de origine a lui Chewbacca, pentru a sărbători Ziua Vieţii. Cei doi sunt urmăriți însă de către agenți ai Imperiului Galactic care caută membri ai Alianței Rebelilor pe această planetă.

loading...

Între timp, pe Kashyyyk (denumit în continuare Kazook), familia lui Chewbacca se pregătește pentru întoarcerea lui. În speranța de a găsi Șoimul Mileniului, soția sa, Malla, se execută o scanare a computerului pentru nave în zonă, dar nu reușește. Contacte Malla Luke Skywalker, care, impreuna cu R2-D2, lucrează la lui Starfighter X-aripa. Luca îi spune că el nu știe ce sa întâmplat. Contacte Malla Saun Dann, un comerciant uman local. El îi spune printr-un mesaj atent formulat ca Han și Chewbacca sunt pe drum și ar trebui să fie în curând ajunge. Malla apoi încearcă (fără succes) să pregătească o masă, instrucțiunile de care sunt difuzate prin intermediul unui spectacol de gătit locală de către un bucătar excentric străin patru armate, Chef Gormaanda.

Saun Dann vine cu Cadouri de Ziua Life pentru toată lumea, inclusiv un program de realitate virtuală “fantezie” (oferind Diahann Carroll) pentru râios. Inapoi pe Șoim, Chewbacca și Han au venit doar din hiperspațiu, nu departe de Kashyyyk. Han din The Star Wars Holiday Special, observă o prezență crescută Imperial, astfel încât acestea decid să aterizeze într-o zonă nepăzită la nord. Ca acestea să intre în atmosferă, Lumpy aude urletul navei. Crezând Han și Chewie ar putea fi ajuns, Malla deschide ușa, dar găsește în schimb două Stormtroopers și ofițeri.

Imperialii forțeze în casă. Un ofițer comandă o căutare pentru Chewbacca. În timp ce căuta in The Star Wars Holiday Special, Saun Dann și ceilalți încearcă să le distragă atenția cu alimente și caseta videoclip Malla (care dispune de un videoclip de Jefferson Starship). Când muzica se termină, ofițerul șef dispune căutarea pentru a continua. Ofițerul de cap spune Malla a păstra Lumpy ocupat în timp ce căuta camera lui, așa Lumpy (și publicul vizualizare) ceasuri un desen animat pe o-vă ecranul de unul dintre multe aventuri tatălui său.

Desene animate arată Luca, Han și Leia prima întâlnire cu Boba Fett. În timpul The Star Wars Holiday Special unei căutare pentru un talisman, Șoimul Mileniului se blochează pe o planeta de apa cunoscut sub numele de Panna. La aterizare, se execută în Fett, care susține că vrea să-i ajute după salvarea Luke de la un monstru uriaș, care îl ataca din spate. Acestea toate bordul Falcon, în cazul în care Han a fost infectat cu un virus misterios dormit cauzate de talismanul. Luke contractele apoi virusul, de asemenea.

Fett și Chewie intra în Panna City pentru a obține vindecarea din The Star Wars Holiday Special. Odată ce ajunge în oraș imperial-ocupat, Fett instruiește Chewie să rămână în urmă în timp ce el devine leac. După departe de Chewie, Contacte Fett Darth Vader. Pe Șoimul, ca C-3PO este grija pentru Han și Luke, R2-D2 interceptează apelul între Vader și Fett, provocând îngrijorare pentru C-3PO. Sustragerea de imperialii, Fett și Chewie reveni la Falcon cu vindecarea. După ce toată lumea revine din virusul, ei învață de loialitatea adevărate Fett lui. Fett explozii departe în rucsac cu jet de, promițând că vor întâlni din nou. Toată lumea scapă apoi de pe planeta si inapoi la baza rebel la bordul Șoim.

Când termină desene animate, Lumpy lucreaza pentru a crea un instrument de traducere din mașină sa Amorphian care vor pacali imperialii în revenind la baza lor de falsificarea vocea comandantului lor. Pentru a face acest lucru The Star Wars Holiday Special, el trebuie mai întâi să urmăriți manualul de dispozitiv, fiind prezentat de un, robot de incompetent defect (Harvey Korman din nou).