The Sisterhood of Night (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Caryn Waechter
Actori: Willa Cuthrell-Tuttleman, Morgan Turner, Georgie Henley, Louis Ozawa Changchien, Gary Wilmes, Laura Fraser
Anul: 2014
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.3/10 din 1096 voturi

loading...

In The Sisterhood of Night, Mary (Georgie Henley) este un fel de spirit liber obișnuiți să exploatație se în afară de cea mai mare parte a corpului student la scoala ei, dar care împart creste exponential atunci când ea și doi dintre prietenii ei formează un club misterios și exclusivist. Catherine (Willa Cuthrell) se luptă cu o mama care e pe moarte lent din cancer în timp ce (Olivia DeJonge) Mama Lavinia data un om nou în fiecare noapte, dar împreună cu Maria sunt în stare să găsească o distragere a atenției confortabil în pădure noaptea târziu. Trio-ul începe să alegeți manual alte fete să se alăture “Sisterhood” cu înțelegerea că nici o parte a ceea ce fac ei vor fi vorbit despre cu nimeni din afara grupului.

Problemele din The Sisterhood of Night, apar atunci când Emily (Kara Hayward), o fată prins permanent pe exterior, duce la blogul ei cu revelații și acuzații cu privire la activitățile Surorilor lui. A alimentat-media reacție socială împotriva exclusivitate grupului începe, acuzațiile multiplica și, în curând o Groundswell de teama de necunoscut reacționar preia orașul. Vrăjitorie, lesbianism, molestare sexuală, sacrilegiu – pentru Sisterhood este considerat a fi practica toate cele de mai sus și mai mult, și, ca presiunile crește de la colegii, părinții și autoritățile, cât o tragedie inevitabil apare la orizont.

Debutul director Caryn Waechter lui, scenariu de Marilyn Fu din nuvelă de Steven Millhauser, este un avertisment care detaliază coloana vertebrala sa familiarizat cu inima, inocenta si frumusete cinstit. Presiunea de grup, singurătate, nesiguranță și intimidare (atât fizic cât și online) sunt realități în joc aici, dar nu e nici o penurie de prietenie și dragoste pentru a fi găsit alături de The Sisterhood of Night de noapte.

Publicul este ținut oarecum în întuneric cu privire la activitățile nocturne The Sisterhood of Night din prima, dar avem suficiente informații pentru a forma o opinie rezonabila. Sunt comite păcate împotriva lui Dumnezeu și om, sau este cel mai mare crima lor lăsând incendii nesupravegheate de ardere în pădure? S-ar putea simti ca o intindere pentru a vedea adulți presupune raționale merge într-o direcție mai ridicol și paranoic, dar lumea reală a dovedit în mod repetat că oamenii sunt ușor de mutat la turma mentalitate de frica sau dorința de a fi remarcat – pentru preșcolar dezastrul McMartin din ’80 este doar un terifiant, exemplu de mare profil.

Filmul The Sisterhood of Night face o treabă bună echilibrare a adolescenti si adulti, si in timp ce se pune accent pe cele patru fete principale suntem făcut introdus în acțiunile și reacțiile altora. E un adevăr trist credibil și frustrant capturat aici ca cele din afara graba de grup să-l atace ca o modalitate de a se simtă importantă și specială. Precum și artizanale, la fel de mult de este acolo o familiaritate reală pentru această parte a filmului, și este ușor pentru a vedea în cazul în care lucrurile merg mai des decât nu. Din fericire script-ul găsește un unghi neașteptat ca răspuns la revendicările care cresc din blog inițial lui Emily, și este un rid bun venit și intrigant.

Waechter afunda telespectatori din lumea fetelor din frecarea de viață la domiciliu pentru a câmpul de luptă socială de liceu, si totul se simte autentic pentru oricine care a fost vreodată un adolescent. Peeks în timp Sisterhood în pădure sunt prezentate cu o ceață de vis dar încă mai simt întemeiată în magia foarte real de liniste din The Sisterhood of Night, siguranta si prietenie. Vedem bucuria și veselia din ochii fetelor, dar Waechter surprinde-flip parte prea în prim-planuri ale Emily holbezi râvnitor la ecranul computerului ei. Adorație Virtual reflectă în ochii ei ca comentariile sale, “îi place” și adepți crește și focalizarea – atât de film și fetei – devine clar.

Distributia The Sisterhood of Night este puternic pe tot parcursul inclusiv rolul simpatic Kal Penn a consilier fetelor prinși în povestea într-un mod atât personale și profesionale, dar puterea și inima de toate se găsește în cele patru conduce. Henley iese în evidență cu o curaj imediat să devină mai puternic de zărit, ocazional fisuri în armură ei, DeJonge surprinde dorințele nesigure de ani noastre adolescenta cu fragilitate vizibil și Cuthrell devine o sursă de căldură reale prin intermediul filmului ca ei artificial consolidat-exterior adolescent dă mod de a maximele emoționale și minime. Hayward are cea mai grea de muncă aici ca scandalagiu antipatic și lipsit, dar ea găsește omenirea necesare pentru a face Emily mai mult decât un personaj negativ.

The Sisterhood of Night este un film care să respecte fete adolescente chiar recunoaște dificultatea cu care se confruntă în navigarea apele agitate ale prietenilor și colegilor. Se evită exagerarea Mean Girls și bombastic vizual ambarcațiunii pentru a spune o poveste foarte real despre presiunile de montare în, pericolele picioare afară și nevoia final fiecare dintre noi are de companie.