The Secret Life of Marilyn Monroe (2015) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Viața secretă a lui Marilyn Monroe
Actori: Susan Sarandon, Kelli Garner, Embeth Davidtz
An: 2015
Gen: Seriale Online, Biografie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Secret Life of Marilyn Monroe Online Subtitrat:


Partea 1:

Partea 2:


Trailer The Secret Life of Marilyn Monroe


Review The Secret Life of Marilyn Monroe

Kelli Garner o interpretează pe legendara Marilyn Monroe în acest film în două părți care dezvăluie multe secrete. Susan Sarandon o interpretează pe Gladys, mama lui Marilyn. Care a fost cel mai mare secret al vedetei.

Filmul începe cu un portret al tinerei Norma Jeane Mortenson care se luptă cu singurătatea și cu o existență fără iubire alături de o mamă absentă. În ciuda sorții, Norma Jean devine o femeie amuzantă, deșteaptă și ambițioasă, iar, în scurt timp, se reinventează ca să devină simbolul unei epoci. Se bucură de celebritate, dar rămâne o artistă fragilă care caută cu disperare aprobarea și protecția bărbaților. Lumea din exterior nu o vede și nu o înțelege niciodată pe adevărata Marilyn, o femeie atât de diferită pe persoana care se arată publicului. Pe măsură ce devine din ce în ce mai celebră, cele trei căsnicii ale ei, inclusiv cele cu Joe DiMaggio și Arthur Miller, se destramă în văzul tuturor.

În cele din urmă, Marilyn nu și-a putut controla demonii interiori și atacul bolii mintale moștenite de la mama sa, Gladys, o femeie pe care o iubește, o urăște și pe care vrea din tot sufletul să o salveze. Deși cei de la studioul pentru care lucrează au spus lumii că mama lui Marilyn este moartă, marele secret al starletei este faptul că Gladys rămâne o parte importantă și dificilă din lumea ei. Marilyn încearcă să aibă grijă de mama ei, dar obsesia pentru președintele John F. Kennedy o dă complet peste cap și, în cele din urmă, ajunge într-o instituție pentru oamenii cu boli mintale. Cu toate acestea, Marilyn Monroe este o femeie puternică, oferă interpretarea vieții ei și reușește să-și ascundă cele mai întunecate secrete.