The Second Mother (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Que Horas Ela Volta?
Gen: Comedie, Drama, Filme Online
Scenariu: Anna Muylaert
IMDB: 8.0
Regizor(i): Anna Muylaert
Actori: Regina Casé, Helena Albergaria, Michel Joelsas

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Regina joacă The Second Mother, o dacă demodată femeie de vârstă mijlocie spirit care a lucrat pentru un bine-off familie Sao Paolo timp de peste un deceniu. În acest timp ea a devenit, practic, oa doua mama acum-adolescent Fabinho (Michel Joelsas). Ea este, practic, un co-conspirator cu copilul. Dupa ce parintii sai, haute-Bohemians Barbara (părintele Bossy imperioasă, interpretat de Karine Teles) și Carlos (laid-back-ul nu a reușit artiste mostenitorul unei averi de familie, jucat de Lourenço Mutarelli) mustre Fabinho pentru a avea o stash de oală (ei ‘ re-fumători avid în sine, desigur), Val îl asistă în preluarea din coșul de gunoi. Este totul destul de confortabil în felul ei din filme online The Second Mother, mai ales ca Barbara și Carlos, cu atât mai bine pentru a potoli vina lor liberală, fac ceva dintr-un spectacol de tratare Val ca “familie”.

Această practică este pusă la încercare atunci când o figură din trecutul lui Val apeluri. Val așa cum se întâmplă, a părăsit partea de nord a Braziliei pentru Sao Paolo cu ceva în spatele ei: un copil al ei, Jéssica, pe care ea încredințată rudelor când a plecat să lucreze pentru ceva ca un trai. Jéssica (marele Camila Márdila) este acum un adolescent, și pe cale de a aplica pentru universitatea din Sao Paolo. Ea vede mama ei pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp și de resurse inteligente fată,, atrăgătoare este pus în afara imediat de insistența mamei sale că se mute în casa angajatorului ei cu ea. Dat fiind faptul că Jéssica este atractiv, plin de resurse, inteligent din The Second Mother, și aspiră la o formă de independență, ne putem aștepta la tot felul de scântei pentru a zbura. Și ei fac.

loading...

Tensiunile dintre rob și stăpân sunt evidente înainte de a ajunge Jéssica, a dezvăluit în-abia a avut loc în, reacția snob Barbara de la un set de cafea Val presupune a da familiei ca un cadou. “? Internetul … Poti face asta” Odată ce sosește Jéssica din The Second Mother, ea bate la întâi mom- ei Val exclama văzând web savvy fiicei sale în acțiune, atunci ei confundă cu dedicat studierii ei: “Intreaga zi cu o carte , este ușor să meargă nebun. “insistența Jessicăi asupra a lua familia la cuvântul lor despre ea și egalitatea mamei ei în ochii lor este un test de răbdare deja limitat în mod clar Barbara. În același timp, Carlos vede în Jéssica un vioiciune și un spirit aventuros, care acum este mort în el, iar acest lucru îl conduce să facă unele afirmații extreme, care animă unele dintre cele mai amuzante scene stângăcie din film. Pe măsură ce filmul merge mai departe in filmul The Second Mother, devine din ce în ce Jéssica hrănite cu dorința mamei sale de a fi patronat și umilit de către angajatori ei. Diverse apasari vin la shove, lui Jéssica obligați să împartă un secret cu mama ei, care-i aduce mai aproape chiar așa cum ilustrează ceea ce unii ar putea vedea ca un model nefericit.