The Scandalous Lady W (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Controversata Lady W
Regia: Sheree Folkson
Actori: Natalie Dormer, Aneurin Barnard, Craig Parkinson, Shaun Evans
An: 2015
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Scandalous Lady W

Aceasta este incredibila poveste adevărată a unei moștenitoare a cărei aventură amoroasă. L-a determinat pe soțul său să-l dea în judecată pe iubitul ei și a provocat unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din secolul 18.


Trailer The Scandalous Lady W


Review The Scandalous Lady W

În 1781, Lady Seymour Worsley provoacă indignare atunci când fuge cu iubitul ei, căpitanul George Bisset. Soțul ei, Sir Richard Worsley, un politician respectat, este atât de furios încât îl dă în judecată pe Bisset pentru “conversație criminală”. Cerând 20000 de lire pentru daune aduse “proprietății” sale, Lady Seymour. În timp ce femeia și Bisset se ascund într-un hotel din Londra. Sir Richard și avocații săi încearcă să dovedească infidelitatea soției lui printr-o serie de planuri diabolice.

În timpul procesului, Sir Richard minte, oferind o imagine perfectă a căsniciei sale și îi convinge și pe alții să facă la fel. Bisset poate ajunge la închisoare, dar Seymour pune la cale un plan curajos ca să-și salveze iubitul. Dar secretul șocant pe care vrea să-l dezvăluie îi poate distruge reputația.

Două spectacole fabuloase aici: de la Natalie Dormer ca Lady W, Fata de putere într-un obicei de echitatie roșu, prea mult înaintea timpului său; și de la Shaun Evans ca Sir Richard, represiune aristocratice și perversiune personificat, într-o dramă elegantă, spunky, plină de distracție. Nu doar o zburda: nu există o acțiune tensionată sala de judecată, nedreptate, istorie socială și tristă poveste de o femeie extraordinară, precum și toate gemand, trăgând cu ochiul și violoncel-ing merge mai departe.

Nu e prea mult din asta întâmplător: nu Rantum-scantum, la violoncel. , însoțit, muzică de cameră, foursomes de coarde neinsotiti, este destul de mult de la perete la perete. Îmi place un violoncel la fel de mult ca oricine, dar acest lucru este arogant, distrage atentia, inutile. Asta e singurul gemand fac.