The Sand (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Gabaeff
Actori: Brooke Butler, Jamie Kennedy, Mitchel Musso
An: 2015
Gen: Groaza, SF
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Sand

Un grup de prieteni petrec de plajă împreună cu colegii de clasă în vacanţa de primăvară. În timp ce una din petrecăreţe, Heather filmează petrecerea, doi din băieţi, Vance şi Gilbert dau peste o minge uriaşă acoperită cu o substanţă gelatinoasă. Petrecerea continuă, toţi invitaţii şi-au pus telefoanele într-o geantă pentru ca petrecerea să poată fi văzută online. A doua zi dimineaţă, Kaylee şi Mitch se trezesc în adăpostul salvamarului.

Iubitul lui Kaylee, Jonah, se trezeşte într-o maşină din apropiere alături de o tânără pe nume Chanda. Pe bancheta din spate sunt Vance şi iubita sa Ronnie. Kaylee observă o pasăre blocată în nisip. Kaylee o avertizează pe Marsha să nu atingă nisipul însă aceasta nu ascultă. Marsha şi Vance sunt înghiţiţi violent de nisip spre disperarea prietenilor care nu ştiu cum să scape din acest loc.


Trailer The Sand


Review The Sand

Conceptul de mare, de groază distractiv și Frightfest au mers întotdeauna mână în mână, iar nisipul este unul dintre filmele cele mai distractive din acest an. Așa cum doar cuvinte pe pagina Nisipul nu ar trebui să funcționeze; nisip pe cineva care mănâncă oameni? Se pare ca un SyFy / Horror film groaznic de canal, și în timp ce s-ar putea găsi în cele din urmă drumul spre unul dintre programele cele ale canalului, The Sand este mult mai bună decât pare.

Un grup de studenti de colegiu partid greu la plaja; în dimineața după o noapte înainte de a găsi că ceva nu este corect cu solul de sub ele. De fapt, nisipul a devenit de-a dreptul urât, cu o sete de carne. Din fericire, toți supraviețuitorii noștri nu sunt în contact cu nisip, două sunt în turnul de salvamar, patru sunt într-o mașină, o prăbușit pe un banc de picnic, în timp ce altul este nefericit (sau, în acest caz fericit?) Victimă a unui festă beat și este blocat într-un butoi. Ele sunt un drum lung de la sol în condiții de siguranță și cu plaja pustie pentru week-end șansele lor de salvare sunt slabe.