PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


The Road to Wellville (1994) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Drumul spre Wellville
Regia: Alan Parker
Actori: John Cusack, Dana Carvey, Bridget Fonda, Anthony Hopkins, Lara Flynn Boyle, Matthew Broderick
An: 1994
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Road to Wellville

“Drumul spre Wellville”, scris si regizat de Alan Parker, este un imn al cultului american pentru igiena, nutritie si curatenie. Suntem in plin avant al productiei si consumului de fulgi de porumb. Iar reformatorul mentalitatii oamenilor este celebrul doctor John Harvey Kellogg. Inventator al fulgilor, untului de alune si al altor instrumente cu aspect medieval. Cativa pelerini, fascinati de mitul faimosului sanatoriu al lui Kellogg se indreapta spre Battle Creek. Printre ei se numara Eleanor si Will Lightbody (Bridget Fonda si Matthew Broderick).


Trailer The Road to Wellville


Review The Road to Wellville

Filmul spune povestea mai multor pelerini trase la Battle Creek de Sanatoriul faimosul Dr. Kellogg (care nu trebuie confundat cu un sanatoriu), pentru a lua cura si au livre de nămol toxic sablat din intestinele lor. Eleanor si Will Lightbody (Bridget Fonda si Matthew Broderick) sosesc, ea pentru a treia oară, el pentru prima, și sunt date imediat trimestre distincte, cu toate că celibatul forțată Will pare mai puțin cru, el atunci când el întâlnește Nurse vesel Graves (Traci Lind) . Printre ceilalți pacienți sunt Ina Munta (Lara Flynn Boyle), care este lent de cotitură verde, și dl nepronunțabil (Alexander Slanksnis), un rus cu o problemă de gaz minunat.

Sosirea în oraș cam în același timp, un om tânăr pe marca pe nume Charles (John Cusack), echipă cu scrupule Goodloe Bender (Michael Lerner), într-o schemă dubioasă pentru fabricarea de fulgi de porumb. Iar tânărul George Kellogg (Dana Carvey), unul dintre 42 de copii adoptați J.H. lui, se transformă în sus ca un cerșetor la praznic.

Filmul este destul de vesel în preocuparea cu digestia și procesele care preced și urmează-l. Kellogg supune pacienții la tratamente ciudate și, uneori, hidroenergetice fatale, iar “San” atrage alti ciudati, inclusiv terapeuti sexuali din Germania, cu tehnici de masaj și tratamente de pionierat genitale alimentate cu baterii ciudat. Toate aceste practici sunt urmate cu solemnitate hilar.