The Ridiculous 6 (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Western
Scenariu: Tim Herlihy, Adam Sandler
IMDB Rating: 5,2
Regizor(i): Frank Coraci
Actori: Steve Buscemi, Adam Sandler, Taylor Lautner, Terry Crews, Jorge Garcia

Voi fi sincer legat de The Ridiculous 6. În timp ce eu chiar nu încerc să nu formeze nici o opinie, la toate înainte de vizionarea unui film, m-am apropiat de Netflix “ridicol 6” cu oarecare emoții înțeles. Poveștile de un script, astfel rasiste că mai multe dintre americani nativi implicate în proiect a plecat set nu umple-mi exact cu speranță, și comedie palmares Sandler a fost spotty cel mai bun, într-un fel de asistent chiar lazier ca cariera sa a descentralizat în obținerea studiouri pentru a plăti pentru vacante sale (“Nevastă de împrumut”, “Blended”). Când Netflix a decis să nu-l ecran pentru criticii de film The Ridiculous 6 de televiziune sau înainte de a avut premiera pe serviciul lor de streaming astăzi, m-am simtit ca ultima picătură. Nu știam cât de rău ar fi. Cele isme combinate ale unui script în care un personaj nativ american este numit “Beaver Breath” sunt o majoritate covârșitoare unfunny suficient, dar este într-adevăr doar un aspect al eșecului monumentale pe ecran într-un film The Ridiculous 6 care este aproape bafflingly rău.

loading...

În cazul în care nu vom începe? Gluma recurente despre un burro cu The Ridiculous 6, care poate pulveriza prin cameră? Bit extins în care un om scade în ochiul drept? Personajul care se presupune a fi atât de prost încât crede femeile caca copii și spune “Canty-Lopes” și “pantalon-turte”? Faptul că Vanilla Ice joaca Mark Twain și de fapt spune, “Fă-o ploaie ca Twain”, așa cum a ante-uri într-un joc de poker? Ai citit acest drept-Vanilla Ice joaca Mark Twain. Cum despre multiple ocazii în care puteți vedea oameni ca Blake Shelton și Will Forte te uiti in jur si, practic spune, “Poți să cred că suntem platit pentru asta?” E ca și cum cineva a făcut un pariu pe care le-ar putea lua bani de la un mare companie ca Netflix și de a face minimul absolut cu ea. Cel mai bun loc pentru a începe este, probabil, cu jumătate adormit, oribile performanță mai rau din cariera-in sa rolul principal de Tommy, alias alb cuțit, un om crescut de apașilor să aibă abilități de luptă supraomenești lui Adam Sandler. Sandler nu se poate decide dacă Tommy ar trebui să fie stoic, liderul acestui grup de inadaptati sau wacky nativ stereotipul american îl conceput probabil mai întâi ca, așa că face nici o alegere, la toate in afara de “somn.” El nu se poate ascunde disprețul lui sau lipsă totală de interes în proiect. Înțeleg Sandler este de a face filme destul de mult doar pentru a păstra prietenii lui angajate în acest moment, dar ar fi prea mult pentru a cere pentru a vedea o uncie de a acționa efort in The Ridiculous 6?

Călătorie lui Tommy incepe atunci cand il intalneste pe tatăl său, Frank Stockburn (Nick Nolte), chiar înainte de omul cel vechi este răpit de un tip rău pe nume Cicero (Danny Trejo). El lasă tribului său pentru a găsi tatăl său, descoperind pe parcurs că Frank a fost un om ocupat și Tommy are cinci frați vitregi: Ramon (Rob Schneider), Lil Pete (Taylor Lautner), Herm (Jorge Garcia), Danny (Luke Wilson ) și Crews Chico (Terry). Ele formează “The Ridiculous 6” și a stabilit pentru a salva patriarhul lor nou-descoperite. Pentru a spune că script Sandler și Tim Herlihy este “episodic” ar fi o subestimare. Este o serie de scene doar vag legate de distributie si locatie. Am văzut episoade din “Saturday Night Live”, în care schițele părea mai de-o singură bucată decât părțile acestui film. Un minut, acestea sunt a învăța cum să joace baseball de la John Turturro; un minut se joacă poker cu Vanilla Ice, David Spade și Blake Shelton. E ca și cum cineva a pus ideile pentru comedie schita Vest-tematice pe o masă și apoi a aruncat săgeți Sandler la el pentru a determina ordinea sa. Filmul are nici un flux, nu ritm, și absolut nici un motiv să fie 119 minute.

Și apoi există rasismul și misoginismul largă a piesei. După controversate walk-off, Netflix a afirmat că acest lucru a fost “The Ridiculous 6.” Nu este. Nu e nimic rău satiric despre accentul lui Sandler nativ american (care vine cu totul și se duce, de altfel) sau caricatura hispanici Schneider. Spunând că acest lucru este satira este ca tipul beat la bar vă spune cât de mulți prieteni negru are, după spune o glumă rasistă. Nu se încadrează pentru ea. Există o pereche de-bun pentru a-mare western iese în următoarele câteva săptămâni în teatrele care ar trebui să le îndeplinească nevoia de Gunslingers și călărie. S-au făcut de impactul pe care The Ridiculous 6 a avut asupra peisajului de televiziune. Având în vedere faptul că “ridicol 6” este prima dintr-o afacere de patru imagine cu compania, acestea par să aibă puțin interes în a face același impact în lumea filmului.