The Revenant (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Alejandro G. Iñárritu
Actori: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson
Anul: 2015
Gen: Aventura, Drama, Thriller
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Revenant

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Alejandro Gonzales Innaritu se intoarce cu al sau The Revenant( un om intors la viata din morti ca sa-i bantuiasca pe cei vii,daca ar fi sa incerc o explicatie logica a titlului), de data aceasta cu Leo Di Caprio in rol principal,poate cel mai dedicat actor de la Hollywood.

Aceasta Drama western sumbra,intunecata ne vorbeste despre supravietuire si razbunare. Doua teme foarte puternice , iar regizorul adauga putin misticism si simbolism ( marca sa personala)

Filmul este foarte frumos din punct de vedere vizual si aici se observa implicarea lui Emanuel Lubezki. Care ne aduce atat de aproape de natura incat putem simti mai de aproape vuietul copacilor, scartaitul zapezii. Susurul apelor si tu ca spectactor simti nevoia sa pui o haina mai groasa pe tine vizionand pelicula. Implicandu-te in poveste si chiar traind anumite scene mai viscerale (de ex cea cu ursul grizzly). Cadrele largi,filmarile de jos in sus, cu prim plan pe fetele actorilor adauga un strop de intimitate si nuanta peliculei.


Trailer The Revenant