The Returned (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, SF
Producator(i): Hatem Khraiche
IMDB: 5.9
Regia: Manuel Carballo
Actori: Shawn Doyle, Kris Holden-Ried, Emily Hampshire


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Returned

Acest film a fost uimitor.

Chiar de pe liliac, voi sublinia faptul că IMDb-ul prezintă genul Drama / Groază / Thriller și asta este exact ceea ce este. În primul rând, este o dramă. Este foarte trist și trage la corzi inima dreapta, care este o primă venire dintr-un film Horror, așa cum am vărsat câteva lacrimi. În principal pentru că povestea atinge un subiect foarte greu în cel mai gustos mod – eutanasia. Fie că este vorba de mâna proprie sau de alta, când este timpul să o încheiem din cauza unei situații incurabile? Cum se poate spune la revedere? Și asta este renunțarea?

Acest film, într-o anumită măsură, amintea de „focar” în care există o boală avansată, o poveste de dragoste tristă, doze ușoare de acțiune și un animal înfricoșător care răspândește boala. Cu toate acestea, „focar” a fost mult mai literal, nu la fel de inteligent și nu a mers la adâncurile pe care „The Returned” a mers la.

Am putea face comparația că răspândirea zombiei este o alegorie pentru HIV. Unii ar putea spune că este cu douăzeci de ani prea târziu. Si stigmatul este diferit, acești indivizi sunt, de obicei, negativi. Deoarece stigmatul personal este încă atasat celor care sunt pozitivi. Deci, analogia HIV este mai personalizată în „Alex”, jucat de Kris Holden-Reid. Ca un om care trăiește cu virusul, controlând-o și medicând în fiecare zi pentru a împiedica preluarea virusului. Nici un tratament, doar un program de gestionare. Filmul ia ideea unui om care trăiește pe ARV-uri să-și controleze condiția. Cu o poveste zombie „distractivă”, care adesea permite spectatorului să se gândească mai mult la simbolismul folosit ca să forțeze adevărul în gât.