The Quest (1996) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Dragonul de aur
Regia: Jean-Claude Van Damme
Actori: Jean-Claude Van Damme, Roger Moore, James Remar
Anul: 1996
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Noaptea târziu într-un bar, în ziua de azi, un om bătrân intră și așteaptă serviciu. Nu după mult timp, un grup de criminali sosesc și încearcă să jefuiască Till in filme online The Quest. Omul vechi îi învinge cu ușurință una câte una cu mâna-la-mână de luptă. Uimita, barmanul întreabă cum a învățat să lupte. Omul vechi răspunde “, a fost mult timp în urmă …”

Christopher Dubois (Jean-Claude Van Damme) este un hoț de buzunare în jur de douăzeci de ani care trăiesc în 1925 la New York. Orphaned ca un copil, Dubois se uită după un grup mare de tineri orfani prin efectuarea contra și de furt. Dupa ce a furat o sumă mare de bani dintr-un grup de gangsteri, Dubois și copiii se găsesc de gangsteri. Dubois este capabil să supună gangsterii, dar lupta atrage atenția poliției din The Quest. Dupa ce promite să se întoarcă la copii, Dubois scapă poliția prin stivuirea departe pe o barcă. El este găsit de echipajul și închis de contrabandiști de arme și pirați și forțat să muncească fizic. În cele din urmă, echipajul decide Dubois nu mai este necesară, dar înainte de a putea fi ucis, nava pirat este atacat și urcat de un englez mercenar, Lord Edgar Dobbs (Roger Moore). După salvarea vieților celuilalt, Dobbs este de acord să ajute Dubois se întoarcă acasă, dar îl înșeală și vinde Dubois în sclavie pe o insulă în apropierea Siam, în cazul în care Dubois este antrenat în Muay Thai luptă in filmul The Quest.

loading...

După șase luni in The Quest, Dobbs și partenerul său, Harri Smythe (Jack McGee) găsi Dubois luptă într-un meci de Muay Thai și vedea că el a devenit un luptător priceput. Dobbs asistă mai târziu (și exploatează) Dubois, cumparand libertatea asa ca luptator acum-expert poate reprezenta SUA într-un Kumite cum ar fi turneu numit Ghang-gheng, a avut loc în orașul pierdut din Tibet, în cazul în care reprezentanți ai Germaniei, Uniunea Sovietică, Scoția , Spania, Turcia, Brazilia, Coreea, Siam, Grecia, Franța, China, Japonia, Okinawa, Africa și Mongolia luptă în crize de eliminare, iar câștigătorul turneului primește o statuie valoroasă, Dragonul de Aur. De-a lungul parcursului sunt reporter american Carrie Newton (Janet Gunn) si la categoria grea campion la box Maxie Devine (James Remar).

Dubois câștigă în cele din urmă turneul prin înfrângerea reprezentantul Mongolia și el este dat o medalie și a proclamat cel mai mare luptător, dar nu acceptă Dragonul de Aur. În schimb el meserii pentru viețile Dobbs și tovarășul său, Harri, care au fost condamnați la moarte pentru că a încercat să fure Dragon de Aur – The Quest.