The Poet (2007) DUBLAT Online

Regia: Damian Lee
Actori: Jonathan Scarfe, Nina Dobrev, Sebastian Pigott, Marco Tallarico, Zev Crystal, Daryl Hannah
Anul: 2007
Gen: Drama, Dublate
Durata: 96 minute
IMDB: 5.3

loading...

La începutul al doilea război mondial, The Poet, fiica unui rabin și un dezamagiti scădere german soldat în dragoste și sunt separate de război. Ei se luptă într-o călătorie periculoasă pentru a găsi unul pe altul.

Rachel o evreică tânără (Nina Dobrev) condus acasă se execută într-o furtună de zăpadă și cade inconștient doar pentru a fi salvat de Oscar Koenig (Jonathan Scarfe), un ofițer german sub acoperire staționate în Polonia in The Poet. În următoarele câteva zile, asistente medicale Oscar Rachel înapoi la sănătate și în procesul de doi se indragostesc, lipirea peste poezia pe care Oscar scrie. Între timp, soldații germani se infiltreze Polonia și de a distruge satul lui Rachel, uciderea familiei lui Rachel. Oscar ajută Rachel și logodnicul lui Rachel, Bernard (Zachary Bennett), scape în pădure, dar el refuză să-i însoțească, în ciuda motive lui Rachel. Oscar se întoarce la rutina zilnică, scouting pentru tatăl său, generalul Koenig (Kim Coates), care Oscar are o relație aproximativă, The Poet, din cauza opiniilor lor diferite pe războiul. Oscar caută confort în amintirile sale de Rachel, și în mama sa (Daryl Hannah), care împărtășește nemulțumirea lui cu război, și îl încurajează pentru a căuta dragostea lui pierdut.

Bernard și Rachel scape în munți, atunci când o boală necunoscută preia Rachel in The Poet. Ei au găsit o fermă care se ascunde alți evrei, și de a descoperi că Rachel este însărcinată cu copilul lui Oscar. Indiferent de situația în care el a fost plasat în, Bernard se căsătorește Rachel oricum. În ziua nunții lor, ascuns în subsolul fermei, soldații germani ataca și ucide toți interior dar Bernard și Rachel să scape într-un fel și capul din nou în pădure.

Curând Oscar este trimis la frontiera rusă, care este ocupată de germani, de-a lungul drumului Oscar, Bernard și Rachel căile necunoștință cruce, și Rachel ofera copilul în pădure. Rachel și Bernard ajungă la tabăra germană la frontiera înainte Oscar, și ridica de locuri de muncă, Bernard ajuta curețe tabără și Rachel devine o cântăreață / prostituată, încearcă să supraviețuiască războiului. Între timp, in The Poet, Oscar a fost lupta partizanilor ruși, încercarea de a obține în tabără. Când ajunge în tabără și reunește cu Rachel și ea îi spune despre fiul lor, și Oscar imploră ei să plece cu el și pot începe și de a face o nouă viață cu fiul lor, Rachel îl părăsește pentru a prelua fiul lor. În între timp Bernard, jucând șah în cort cu un soldat german atunci când el este chemat pentru a curăța și un alt soldat german are locul său în joc, dar el pierde pentru că nu se pot concentra cu copilul plângând. În frustrarea la pierde, el lovituri de bici la ora copilul, omorându-l, in The Poet, apoi fuge. Rachel a reveni la cortul câteva momente după ce Bernard și ei găsesc copilul mort, ei ataca si ucide soldatul german și să fugă din tabără, fără a spune Oscar. Ei rula în partizanii ruși care au luptat mai devreme Oscar, cu Oscar în urmărirea. Oscar surprinde unul dintre partizanii ruși și Rachel și Bernard sunt recrutați pentru a ucide Oscar. Văzând că este Oscar, Bernard spune Rachel de a rula la el ciuda a ceea ce rușii fac, și Bernard le ataca în timp ce Rachel se ridică la Oscar in The Poet. Bernard moare în procesul de Oscar ucide pe ceilalți. Rachel și Oscar sunt reunite o dată mai mult, și Oscar promite să aibă grijă de Rachel ca moare Bernard. Filmul se încheie cu Rachel și Oscar doliu peste trupul lui Bernard.