The Phenom (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Noah Buschel
Actori: Ethan Hawke, Paul Giamatti, Johnny Simmons
Anul: 2016
Gen: Drama, Sport
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer The Phenom (2016)


Review film The Phenom (2016)

Filmul a juxtapune terapia lui Hopper cu un trecut recent, când a fost # 3 perspectiva cabrare în națiune ca licean, motivat de formarea tatălui său înstrăinat Hopper Sr. (Ethan Hawke). Un ballplayer-șurub el însuși, care crede că recunoaște măreția pentru că el știe eșec. Hopper Sr. a stabilit ceea ce el numește “reguli”, ca să nu aducă emoțiile la movilă. În prima lor scenă tulburătoare împreună. Tatăl se întoarce acasă pentru a arunca o bere la capul lui Hopper Jr., deoarece el a reacționat în timpul unui joc recent. Iar apoi îl face să ruleze sinucideri pe alee. Cu doar câteva scene, Simmons și Hawke a crea o imagine vie, tulburătoare a modului în care. Cum ar fi atletismul, masculinitatea este condiționată de ignorarea aspectelor naturale ale experienței umane.

Acest tip de abuz persistă în film lung ia de sunet minime și lumină, în care Simmons amortit se lupta pentru a se conecta cu oamenii (o prietena, Dorothy Sophie Kennedy Clark, sau un antrenor, Paul Adelstein) printr-o conversație intimă. Indiferent de succesul pe care a realizat în nici o parte a vieții sale, Hopper Jr. este singur, traumatizat. Societatea câștigătoare povești adora, dar narativ Büschel recunoaște în mod eficient, care luate fără imagini de bani si faima, ego-ul poate fi o valoare foarte negativ, izolarea.

dispozitivului Büschel lui narativ cu ajutorul sesiunilor de terapie se poate alimenta obiceiul prost pentru dialogul expozitiv, dar “Phenom” devine o incredibila profunzime de performanță majoră Simmons. El are acea carisma naturale pe care le graviteze cu actori similare, cum ar fi Tye Sheridan sau regretatul Anton Yelchin, care se încadrează în caractere de medii brute, cu o expresivitate în întregime propria lor. Simmons a fost întotdeauna un tânăr actor interesant, dialogul său venind dintr-un maxilar încleștat și prezență ușor timid.