The Peanuts Movie (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Snoopy şi Charlie Brown Filmul Peanuts
Regia: Steve Martino
Scenariu: Bryan Schulz, Craig Schulz
Actori: Bill Melendez, Hadley Belle Miller, Noah Johnston, Noah Schnapp
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

In The Peanuts Movie, Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică. Ca antitetice ar părea să nesigur persona lui, underdog, Charlie Brown este, de fapt un tip destul de ballsy. “Alunele film,” prin contrast, este vorba de a juca sigur. Este vorba despre reambalarea și regurgitarea ceea ce am văzut deja și ceea ce știm deja. Este nevoie de idei, imagini, puncte de complot și de biți chiar identice ale dialogului de la “The Peanuts Movie” încarnări anterioare și le proiectează pe ecran mare pentru o nouă generație fără respirație mult viață nouă în ele. Este dezamăgitor și de fapt, un fel de cinic în refuzul său de a încerca ceva chiar vag inovatoare, cu aceste personaje iubite.

Nu că lumea are nevoie de o versiune postmodernă de la sfârșitul anilor “The Peanuts Movie” viziunea creator Charles M. Schulz veche de câteva decenii. Filmul regizorului Steve Martino (“Ice Age: Continental Drift”) – scris de fiul Schulz, Craig, și nepotul, Bryan, împreună cu Cornelius Uliano-ramane fidel nevinovăție atemporal și umorul cu inima caldă a benzilor desenate mai târziu și speciale de televiziune de durată. Există plenare o smidgen de Snark a fi găsit, care este reconfortant în felul său. Telefoane încă cordoane, Snoopy încă de lire sterline de mers pe o mașină de scris manual și puțini adulți care există nu sunt niciodată văzut, ci doar a auzit într-o deformat wah-wah. Sentimental Schroeder încă joacă un pian jucărie, sassy Lucy încă doles în consiliere psihiatrică la standul ei trotuar pentru doar o nichel, loial Marcie încă solicită autoritară Peppermint Patty “Sir” și toate aventurile-G evaluat de copii “părea că mult mai încântătoare cu Vince Scorul jazzy Guaraldi ca un fundal.

loading...

În ciuda alegerea tehnologică de a folosi 3-D animație-gândire înainte, “The Peanuts Movie” hews strâns la paleta de culori veselă și atinge stilistice simplu estetice Schulz. Și toate caracterele pe care le cunoașteți și le iubiți sunt exprimate de actori reale copil, care îi conferă o autenticitate captivantă. Totul e complet fermecătoare până îți dai seama foarte repede că nu este cu mult petrece aici în afară de o înota în nostalgie cu mic unitate narativă.

Mi-aduce nici o bucurie pentru a raporta catre tine, ar trebui să adăugați. Am fost un mare fan al tuturor lucrurilor “The Peanuts Movie” ca o fetita, am avut chiar Snoopy și Woodstock foi de pe meu geamăn pat și eu sunt acum mama unui băiat de șase ani, care apare în mod regulat oferte speciale TV clasice cum ar fi “Este cel Mare dovleac, Charlie Brown” și “A Charlie Brown Crăciun” în DVD player. Am făcut chiar și acel lucru în cazul în care aveți posibilitatea să creați un “The Peanuts Movie” versiune caracter de tine on-line. Eu sunt publicul țintă. Am fost tot. Dar chiar și fiul meu a dat seama că “Alune Movie” este dulce, blând și nu mult mai mult.

Filmul The Peanuts Movie constă în principal dintr-o serie de viniete legate împreună de un cuplu de interconectate prin linii: Charlie Brown (exprimat destul de darn perfect prin Noe Schnapp) încearcă să lucreze până curajul de a vorbi cu mitologice Little Red Fata cu părul (Francesca Capaldi ) în timp ce Beagle său de încredere, Snoopy-in bogat sa lume fantastică în care primul război mondial Flying Ace-încearcă să Woo un pilot frumoasă femeie pe nume Fifi (Kristin Chenoweth), în timp, de asemenea, lupta rivalul său, Baronul Roșu. Pur și simplu descrie complot face sa sune ca e prea mult, dar nu e de ajuns simultan. După o secvență de deschidere plin de viață, în care copiii dau seama că este o zi de zăpadă și legat cu bucurie din casele lor și pe gheață, in The Peanuts Movie, ritmul stabilește într-o perioadă de acalmie din care nici măcar nu încearcă să iasă.