The Pack (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Evan Randall Green
IMDB Rating: 5,2
Regizor(i): Nick Robertson
Actori: Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Katie Moore

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer The Pack (2015)

Recenzie film online The Pack (2015)

The Pack este un om-vs-natura / film australian asediu de la director, Nick Robertson. Potrivit IMDB, aceasta este prima lungmetraj Robertson. Ca atare, este un solid, tensiune ambalat puțin de film (ambalate!).

Cu spire decente de la o distributie de rezervă. Eu spun, “ca atare”, pentru că nu este lipsit de probleme. Sunt face presupuneri cu privire la pasi gresiti de administrație prima dată? Da sunt. Dar am tendința de a le taie unele slack pe care nu mi-ar permite un regizor mai experimentat. Deci, ipotezele mele sunt în favoarea lor. Să trecem în el, bine?

The Pack se axează pe o familie de australian trăiesc într-o fermă într-o zonă izolată, rural. Ele sunt agricultori oi, dar soția este, de asemenea un veterinar de animale. Au căzut mult în urmă pe plățile ipotecare și de utilitate. Soția nu are suficiente clienti. Și un val recent de atacuri de animale pe turma lor oi nu este de a ajuta probleme.

De fapt, e ceea ce face lucrurile mai rău! (Lecție econ rapida: mai ovine inseamna mai putine dollaridoos.) Ei o zi, în general, de rahat – se afla mai multe oi care au fost ucise; Omul vine în jurul valorii de a le amenința despre forclosure; fiica lor este un adolescent de rahat, narcisist; fiul lor pre-pubescent ține fura munitie lor pușcă naibii de dihor departe in fortul acestuia; și, pe partea de sus a tot ceea ce, sunt asediat de o haită de câini sălbatici, criminale!